Jurek

Senior redovisningsekonom till Galvator Group

Motiveras du av att jobba i en snabbrörlig och utvecklande arbetsmiljö? Trivs du med mycket ansvar och uppskattar mycket kundkontakt? Då har vi tjänsten för dig, sök idag som senior redovisningsekonom på Galvator Group!

 

Arbetsbeskrivning:

Till Galvator Group söker vi nu en senior redovisningsekonom med erfarenhet av finansiell rapportering och med starka redovisningskunskaper. Galvator Group agerar som serviceenhet för företagsgruppens olika bolag och i din roll som senior redovisningsekonom kommer du ansvara för redovisningen för dessa bolag. Du kommer även ansvara för månads- och årsbokslut, inkomstdeklarationer samt årsredovisning. Vidare kommer du ha löpande kundkontakt och producera diverse rapporter för bolagens intressenter. Du kommer även agera stödfunktion rörande redovisningstekniska frågor samt i frågor rörande löner.

 

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

• Månads- och årsbokslut

• Årsredovisning

• Rapportering

• Budget och prognosuppföljning

• Fakturering

• Stödja ledningsgrupper i olika redovisning- och rapporteringsärenden

• Ad-hoc analyser

 

Du kommer ingå i en grupp på 7 personer med god redovisningserfarenhet.

 

Vem är du?

Vi söker dig som är trygg och har gedigen kunskap i redovisning, och med erfarenhet från redovisningsbyråer alternativt har haft bolagsansvar. Har du tidigare jobbat med IFRS rapportering eller med koncernredovisning ser vi det som meriterande. Vidare är du självständig i månads- och årsbokslut samt årsredovisning. Som person är du serviceinriktad, prestigelös och trivs i snabbrörliga miljöer där du kommer ges utvecklingsmöjlighet och vara med på bolagen i Galvator Groups fortsatta utvecklingsresa. Vidare är du pragmatisk, strukturerad och gillar att jobba med människor. Rollen innefattar även stor del kundkontakt mot de olika bolagen vilket kräver att du har en stor dos tålamod och klarar snabba förändringar. Vi ser att du har goda kunskaper i Excel och kommer se det som meriterande om du tidigare har arbetat i Fortnox. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

 

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag med omgående start och som förväntas fortlöpa i 6 månader, och för rätt person kan man där efter bli överrekryterad. Galvator Group sitter centralt i Stockholm och har sitt kontor på Eriksbergsgatan 31. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se

 

Om Galvator Group

Galvator Group AB är ett service- och ägarbolag till en företagsgrupp bestående av bolag som arbetar med allt från fin-tech till restauranger och fastigheter. Vi ansvarar för ekonomi, redovisning och HR hos företagsgruppen och fungerar som en slags intern ekonomiavdelning hos dessa bolag. Gruppen växer snabbt och består idag av över 500 anställda och omsätter närmare 1 000 MSEK. De mest kända varumärkena som vi arbetar med är Ark Kapital (startup-finansiering), Nstart (refinansiering av konsumentkrediter), Zensum (förmedling av refinansieringstjänster), Jureskogs (slow fast food) samt Ortalis & Exandia (fastigheter).

 

Den gemensamma nämnaren för alla dessa bolag är att de har grundats av Oliver Hildebrandt, vars entreprenöriella energi och filosofi är grunden för allt vi gör. Hos oss får man arbeta i en ung och snabbfotad organisation där alla våra aktiviteter utförs i en miljö med personlig utveckling i fokus. Vi tror starkt på "learning by doing", och vi inbjuder till eget initiativtagande och ledarskap. Huvudkontoret, där Galvator Groups arbete utgår ifrån, är beläget i centrala Stockholm på Eriksbergsgatan 31.

 

Sökord: Bolagsekonom, Redovisningsekonom, Koncernredovisning, IFRS

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 14 september

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Senior redovisningsekonom till Galvator Group