Jurek Bemanning

Senior redovisningsekonom sökes till utvecklande sommaruppdrag

Till vår kund inom utbildningsbranschen söker vi nu en driven och självständig redovisningsekonom för ett utvecklande och roligt konsultuppdrag över sommaren. Du kommer att sitta i härliga lokaler tillsammans med ett trevligt och arbetsglatt team i centrala Göteborg. Uppdraget kommer att starta omgående och pågå till och med augusti. I rollen som redovisningsekonom kommer du att få ta ett stort eget ansvar och självständigt stötta ekonomiavdelningen vid bokslut under sommarmånaderna. Är du en erfaren redovisningsekonom som motiveras av utmaningar och ser lösningar snarare än problem? Är du intresserad av ett intensivt och utvecklande arbete under sommaren? Då kan den här spännande rollen som redovisningsekonom vara helt rätt för dig! 


Arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom hos vår spännande kund inom utbildningsbranschen kommer du att arbeta med att stötta avdelningens redovisningschef. Huvudsakligen kommer du att få stötta avdelningen vid bokslutsarbetet under juli och augusti. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att bestå av: 

- Läsa in bokföringsfiler
- Säkerställa att avdelningen har korrekta underlag till reserveringar
- Gå igenom balanser inför årsbokslut
- Se över förfallna kundfordringar 
- Självständigt arbete med månads- och årsbokslut

Ekonomisystemet som används är Agresso. Vidare används TopDesk som ärendehanteringssystem samt Opto som leverantörsfaktureringssystem. Det är meriterande med erfarenhet av något av dessa system, men inget krav. Det viktiga är att du har en god systemvana och har lätt för att sätta dig in i nya system. 


Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har en gedigen erfarenhet som redovisningsekonom. Du har tidigare arbetat självständigt med bokslut. Vi tror att du som söker är en riktig "doer" och en prestigelös person. Du har god kunskap inom redovisning och tycker om att stötta dina kollegor. Vi ser också att du som söker är van vid att arbeta övergripande och ledande. 

Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. 


Du erbjuds

Du kommer att erbjudas ett roligt och utmanade uppdrag som redovisningsekonom. Du kommer att sitta i en arbetsgrupp med 9 härliga kollegor i lokaler i centrala Göteborg. Det här är ett konsultuppdrag med start omgående och som pågår till efter semestern i augusti, alternativt september. Vi går igenom ansökningar och håller intervjuer löpande, så se därför till att skicka in din ansökan så fort som möjligt! Vid eventuella frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Gulin. elin.gulin@jurek.se Ansök på www.jurek.se 

Varmt välkommen med din ansökan!


Område:

Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 

Visstid Heltid

Kontakt:

Elin Gulin


Ansök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 29 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Senior redovisningsekonom sökes till utvecklande sommaruppdrag