Jurek Bemanning

Senior Recruitment Consultant till Jurek HR (tidigare ID Entity)

Vill du arbeta i ett företag med en stark entreprenörsanda? Trivs du i en företagskultur som kännetecknas av högt i tak, engagemang, affärsfokus, fart och fläkt, omtanke om kollegor, kandidater och konsulter, humor och skratt? Då kan detta vara en "Perfect Match" och ett perfekt tillfälle att landa in i Jureks HR-specialistteam.

Jurek är en dynamisk arbetsplats med många utmaningar och stora möjligheter till personlig utveckling i din roll och i företaget. Vi ger dig möjlighet att arbeta med professionella kollegor i ett växande bolag med idag inte mindre än fem gaseller, fler än 100 medarbetare och dryga 300 konsulter.


Vi söker nu dig som får en kick av....

• Att få till en Perfect Match mellan kandidat och kund
• Sätta dig in i olika bolag och företagskulturer
• Att hitta "rätt" kandidat inte bara kompetensmässigt utan även personlighetsmässigt
• Att nätverka med kandidater och av att skapa en "nära" kontakt i det fortsatta byggandet av Sveriges starkaste HR-nätverk
 

Som Senior Recruitment Consultant inom Jurek HR
 kommer du att genomföra kund- och kravprofilsmöten tillsammans med säljansvarig varefter ditt ansvar blir att tillsätta våra rekryteringsuppdrag inom HR. Roller vi ofta rekryterar till är HR Business Partners, HR Managers, HR Directors, HR Specialister och HR Generalister. Under uppdragets gång är du ett kompetent bollplank till kund och kandidat. Du har ett tydligt fokus på att utveckla och fortsätta bygga vårt fantastiska nätverk av HR-kandidater tillsammans med dina kollegor (rekryteringskonsulter, researchers och konsultchefer) inom Jurek HR.

Du genomför kund- och kravprofilsmöten tillsammans med säljansvarig och du ansvarar för att tillsätta våra uppdrag. I samarbete med kollegorna (varav några kommer från ID Entity som sommaren 2018 förvärvades av Jurek) är du också med och driver olika aktiviteter som till exempel:

• vår HR-hubb
• mingelkvällar och kunskapsträffar
• kandidatutskick/kampanjer

Det som kännetecknar dig är din sociala förmåga, intresse av att möta alla typer av människor på olika nivåer och att skapa förtroende. Du är lyhörd, effektiv, målfokuserad och kvalitetsmedveten samt har en god prioriteringsförmåga med vana att arbeta i många parallella projekt.

Vi tror att du är akademiker i botten och har mångårig erfarenhet som rekryterare eller konsultchef. Du har kanske även arbetat inom HR eller har ett stort intresse för HR-frågor. Då vi arbetar digitalt i våra processer är det viktigt att du har lätt för olika system och är van att skriva/göra noteringar vid intervjuer direkt i datorn. Hos oss är det också viktigt att man är bekväm i att uttrycka sig väl både på engelska och svenska.


Då vi vill önska vår nya kollega välkommen så snart som möjligt
 arbetar vi med löpande urval i denna rekrytering. För mer information hör av dig till Cecilia Hasslev Billing, Senior Recruitment Consultant cecilia.hasslev.billing@jurek.se 0733-414198 eller Ylva Ottosson, Business Manager/ Senior Recruitment Consultant ylva.ottosson@jurek.se 0733-914108.

 
Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Cecilia Hasslev
0733414198Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 29 oktober

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Senior Recruitment Consultant till Jurek HR (tidigare ID Entity)