Jurek Bemanning

Senior Recruitment Consultant till Jurek HR

Vill du arbeta i ett företag med en stark entreprenörsanda? Trivs du i en företagskultur som kännetecknas av högt i tak, engagemang, affärsfokus, fart och fläkt, omtanke om kollegor, kandidater och konsulter, humor och skratt. Då kan detta vara en "Perfect Match" och ett perfekt tillfälle att landa in i Jureks HR-specialistteam.

 

Jurek är en dynamisk arbetsplats med många utmaningar och stora möjligheter till personlig utveckling i din roll och i företaget. Vi ger dig möjlighet att arbeta med professionella kollegor i ett växande bolag med idag 5 gaseller, mer än 100 medarbetare och 300 konsulter.

 

 

Vi söker nu dig som får en kick av....

• Att få till en Perfect Match mellan kandidat och kund.
• Sätta dig in olika bolag och företagskulturer.
• Att hitta "rätt" kandidat inte bara kompetensmässigt utan även personlighetsmässigt.
• Att nätverka med kandidater och av att skapa en "nära" kontakt i byggandet av Sveriges starkaste HR-nätverk

 

 

Som Senior Recruitment Consultant inom Jurek HR kommer du att ansvara för att tillsätta rekryteringsuppdrag inom HR. Roller vi ofta rekryterar till är HR Business Partners, HR Managers, HR Specialister och HR Generalister. Under uppdragets gång är du ett kompetent bollplank till kund och kandidat. Du har ett tydligt fokus på att bygga vidare på och utveckla vårt fantastiska nätverk av HR-kandidater tillsammans med Jureks Talent Management team och kollegorna inom Jurek HR. Vårt nätverk ska vara relevant, uppdaterat och innehålla olika typer av profiler och kompetenser inom HR.

 

Du deltar i kund- och kravprofilsmöten tillsammans med säljansvarig och du ansvarar för att tillsätta våra kunduppdrag. I samarbete med kollegorna (varav några kommer från ID Entity som nyligen förvärvades av Jurek) är du också med och driver olika aktiviteter som till exempel:

 

• Vår HR-hubb
• Mingelkvällar och kunskapsträffar
• Kandidatutskick / kampanjer

 

 

Det som kännetecknar dig är din sociala förmåga, lätthet att möta alla typer av människor på olika nivåer och att skapa förtroende. Du är effektiv, målfokuserad och kvalitetsmedveten och en god prioriteringsförmåga.

 

 

En bra bakgrund för jobbet är mångårig erfarenhet som rekryterare eller konsultchef från bemanningsbranschen. Har du även jobbat inom HR och har en god förståelse för olika roller inom HR är det ett klart plus! Din studiebakgrund är Personalvetarprogrammet eller motsvarande utbildning inom HR och du hanterar lätt olika system och är helt bekväm både på engelska och svenska.

 

 

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Internal Recruiter & HR Coordinator Niklas Westberg på niklas.westberg@jurek.se alt på telefon 070-780 43 79.

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:
Niklas Westberg
0707-80 43 79
niklas.westberg@jurek.se

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 26 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 26 februari

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Senior Recruitment Consultant till Jurek HR