Jurek

Senior Recruiter till globalt bolag

Till vår globala kund söker vi nu en senior rekryterare. Vi söker dig som har flera års erfarenhet av arbete med hela rekryteringsprocessen. 

 

I denna process ber vi samtliga kandidater att bifoga sitt CV på engelska. 

 

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som senior rekryterare hos vår globala kund kommer du att fungera som en supporterande och rådgivande part för verksamhetens rekryterande chefer. Du kommer att arbeta med både nuvarande och framtida behov. Du kommer att arbeta proaktivt för att säkerställa att ni kontinuerligt har tillgängliga och kvalificerade kandidater i ert nätverk, så att ni står redo med lämplig kompetens när nya behov inkommer. I ditt ansvar ingår att searcha fram kandidater globalt, för att stå redo med kandidater runt om i världen. Under rekryteringsprocessernas gång kommer du bl.a. att arbeta med screening, intervjuer och testning av kandidater. 

 

 

Vem söker vi?

För att vara framgångsrik i den här roliga och stimulerande rollen som senior rekryterare hos vår kund tror vi att du har en relevant universitetsutbildning inom exempelvis HR och personal och att du har minst 5 års erfarenhet av arbete med rekrytering och search. 

 

Du behöver ha god erfarenhet av att arbeta med att proaktivt söka fram kvalificerade kandidater på en internationell nivå. Är du certifierad i något testverktyg så är det meriterande. 

 

Som person tror vi att du som söker är kommunikativ och samarbetsvillig, med en hög integritet. Du är flexibel i ditt arbetssätt och är van vid att anpassa dig efter tighta deadlines. Du talar och skriver flytande på engelska. 

 

 

Du erbjuds

Du erbjuds ett utvecklande konsultuppdrag hos vår globala kund i Göteborg. Uppdraget startar omgående och pågår till och med 5 september 2021. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! 

 

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se

 

Område: Göteborg

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 19 februari

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Senior Recruiter till globalt bolag