Jurek Bemanning

Senior Rådgivare inom redovisning i Göteborg

LFR Konsult söker en Senior Rådgivare inom redovisning som vill vara med på en mycket spännande tillväxtresa! Arbetet mot en ny, starkare organisation är påbörjad och du har nu chansen att få vara med i fortsatt utveckling! På agendan står digitalisering, effektivisering och tillväxt av nya kunder och medarbetare.

Du är affärsmässig, driven och brinner för service, proaktiv rådgivning och starka kundrelationer till Sveriges småföretagare.Arbetsbeskrivning

Som Senior Rådgivare inom redovisning så kommer du jobba nära kundernas affär och arbeta för långsiktiga relationer. Rollen ger dig möjlighet att jobba med olika branscher och du kommer vara med och stötta bolagens ägare i deras utveckling och utmaningar inom redovisning. Du kommer ha en rådgivande och stöttande roll gentemot kund där du för diskussioner kring kundens verksamhet som b.la. skattefrågor, bokslut och deklaration samt andra relaterade företagsekonomiska frågor.
Du spelar också en viktig roll vad gäller analysarbete och affärsrådgivning.

På kontoret i Göteborg kommer du att tillhöra ett team på 13 andra rådgivare där ni stöttar och hjälper varandra. Du är delaktig i den löpande redovisningen men ansvarar primärt för kvalitetssäkring av redovisningen, arbetsfördelning och agerar coach/bollplank för de mer juniora medarbetarna i teamet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
* Upprättande av månads-, årsbokslut och årsredovisning
* Analys och affärsrådgivning
* Kvalitetssäkring av rapporter
* Ansvar för moms- och arbetsgivardeklarationer
* Driva tillväxt och bygga en egen portfölj med ekonomiserviceuppdrag
* Projektleda kunduppdragSkapa och utveckla kundrelationer och aktivt bidra till att utveckla LRF Konsults affär
* Redovisningsnära rådgivning till kund
* Löpande bokföring


Vem är du?

Du är en trygg ekonom med minst 4-5 års erfarenhet av redovisning. Du är positiv i din natur och drivs av förändring och utveckling. Du ser positivt på att ta en coachande roll och sprider arbetsglädje och motivation omkring dig. Vidare så är du förtroendeingivande, konsultmässigt och prestigelös. Du är van att driva dina egna kunduppdrag.

Vidare så har du en ekonomiutbildning med inriktning redovisning från Universitet, Högskola eller Yrkeshögskola alternativt längre erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete.

Vi ser det som meriterande om du är auktoriserad Redovisningskonsult och har tidigare erfarenhet av analysarbete.


Vad erbjuder vi?

På LRF Konsult erbjuder vi dig en inspirerande arbetsmiljö, stora utvecklingsmöjligheter och en företagskultur som präglas av stort engagemang, kompetens och affärsmässighet! Som stöd har du nya digitala lösningar för både kund och medarbetare.

Som medarbetare ska du alltid känna att du har de bästa förutsättningarna för att växa i din yrkesroll. Vi vill att du ska må bra och utvecklas hos oss lägger därför stor vikt på kompetensutveckling.  Hos oss är det bara din egen drivkraft som sätter dina gränser.

Vi tror också att sunda värderingar i en hållbar arbetsmiljö, med kollegor som stöttar varandra är helt avgörande för att du ska kunna utvecklas till en av Sveriges bästa rådgivare. Vi erbjuder en trevlig och inspirerande arbetsmiljö med respekt för balansen mellan yrkes- och privatliv.

Vi står inför en kraftig expansion både internt och externt. Vi hoppas du vill vara med på resan!


Ansökan

Vill du veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning, varför du vid frågor är varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Garding Lindstrand på tel.nr 070-7 64 86 40, e-post frida.garding.lindstrand@jurek.se.

Sökord: redovisningskonsult, Accountant, Senior accountant, Sr. accountant, Manager, Financial accountant, Financial controller, Accounting specialist, Controller, redovisningsekonom, senior redovisningsekonom, redovisningsansvarig, redovisningsspecialist, rådgivare, auktoriserad redovisningskonsult, bokslut, årsredovisning

 
Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Frida Garding Lindstrand


Ansök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 16 augusti

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Senior Rådgivare inom redovisning i Göteborg