Jurek

Senior lönekoordinator till internationellt bolag

Är du en trygg och erfaren lönekoordinator som står redo för ditt nästa uppdrag? Trivs du som bäst i en dynamisk miljö, där du får arbeta högt som lågt och där du kommer kunna göra stor skillnad i att effektivisera löneprocessen? Då har vi ett spännande uppdrag för dig, med start så snart som möjligt och löpande cirka fyra månader framåt.

 

Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi nu en senior lönekoordinator som kommer ansvara för hela flödet inom löneadministration i Norden och Baltikum. Lönerna är outsourcade och i rollen förväntas du agera specialist och har en nyckelfunktion i att ge kvalificerat stöd i lönefrågor, både internt och externt.

 

Du har ett nära samarbeta med lönepartners där du följer upp på leveranser och arbetar kontinuerligt för ett effektivt samarbete. Du stöttar chefer, övriga HR-funktioner och ekonomi i lönerelaterade frågor. Du arbetar aktivt med systemfrågor kopplat till tidrapporteringen och säkerställer att tecknade kollektivavtal efterlevs. I rollen ingår att ansvara för löpande lönearbete som att hantera och kontrollera underlag och koordinera med myndigheter och externa leverantörer i fråga om exempelvis skatter, pensioner och sociala avgifter.

 

Vem är du?

Konsulten vi söker till detta uppdrag kommer med flerårig erfarenhet av löneadministration, med en vana att jobba med just koordinering – där det är starkt meriterande att ha jobbat med nordiska löner. För att lyckas i uppdraget bör du vara van att navigera i olika system och ha ett intresse för processfrågor. Som person letar vi efter en trygg konsult med ett lösningsorienterad mind set. Du har god kännedom om tillämpliga lagar, kollektivavtal och arbetsrätt samt löpande bokföring. Då koncernspråk är engelska är det viktigt att du känner dig bekväm i språket.

 

Om ansökan

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek med start så snart som möjligt och löpande cirka fyra månader framåt, med god chans till förlängning för rätt person. Uppdraget är på heltid och med god möjlighet att arbeta hemifrån vid behov. Vid frågor kring uppdraget är du välkommen att höra av dig till ansvarig konsultchef My Andersson på my.andersson@jurek.se. Vänta inte heller med att skicka in din ansökan! Urval och intervjuer kommer hanteras löpande och vi hoppas tillsätta detta uppdrag så snart som möjligt.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 2 april

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Senior lönekoordinator till internationellt bolag