Jurek Bemanning

Senior lönekonsult till byrå i centrala Stockholm

Brinner du för lön och känner att det är dags för en ny utmaning? Vill du arbeta på ett bolag som präglas av samarbete och relationsskapande i alla led? Trivs du i en självständig roll där du får driva dina egna processer, men samtidigt vara en del av ett sammansvetsat team? Då kan detta vara rollen för dig!Arbetsbeskrivning

I rollen som senior lönekonsult arbetar du självständigt med- och ansvarar för olika kunders löneprocesser. Du kommer primärt arbeta med mindre- till medelstora företag och du förväntas bidra med kvalitativ löneservice och fungera stöttande i alla delar av löneprocessen. Ett stort fokus hos detta bolag ligger i att digitalisera alla processer, ett arbete de redan kommit långt med. Här kommer du arbeta i lönesystemet Hogia+.


Du kommer tillhöra ett härligt och samarbetsvilligt team om tio lönekonsulter som arbetar tillsammans för att möta sina kunders behov. Som senior lönekonsult fungerar du även som ett internt bollplank gentemot dina kollegor.Vem är du?

Personen vi söker till denna roll har tidigare erfarenhet av lönekonsultrollen och trivs med att ge service och att skapa och bibehålla förtroendefulla relationer. Vi ser att du har en utbildning inom lön i grunden och minst fyra års arbetslivserfarenhet som lönekonsult - även om vi välkomnar dig med längre erfarenhet av lönekonsultrollen utan relevant utbildning. Dina personliga egenskaper är något vi värderar minst lika högt som din tidigare erfarenhet och söker dig som är:

  • Serviceinriktad, konsultativ och samarbetsvillig – du vill alltid ge "det lilla extra", både till dina kunder och kollegor.
  • Ansvarstagande, strukturerad och arbetsvillig – du är strukturerad i ditt arbetssätt och gör det om krävs för att slutföra dina arbetsuppgifter.


Du erbjuds

Här erbjuds du en plats på ett bolag som prioriterar och värdesätter sina medarbetare. Du kommer arbeta i en prestigelös och inkluderande miljö, där din insats kommer göra skillnad! Teamet och bolaget är progressiva i sitt tänk och strävar ständigt efter att ligga i framkant vad gäller digitalisering och utveckling. Tjänsten är placerad i bolagets nyrenoverade lokaler, mitt i centrala Stockholm.


Denna rekryteringsprocess hanteras av Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor rörande tjänsten är du välkommen att höra av dig till my.andersson@jurek.se. Urval och intervjuer hanteras löpande, varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Nu söker vi löneadministratörer för kommande konsultuppdragOmråde:

Stockholm
Stockholms län


Anställning: 

Tillsvidare Heltid


Kontakt:

My Andersson

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 12 augusti

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Senior lönekonsult till byrå i centrala Stockholm