Jurek

Senior Legal & Compliance Specialist till BMW Northern Europe

BMW Northern Europe AB koordinerar och ger stöd åt verksamheterna i de olika nordiska nationella säljbolagen, liksom åt auktoriserade BMW- och MINI-återförsäljare i Norden och Baltikum. I Norden har BMW Northern Europe AB tillsammans med BMW Financial Services AB ca 450 anställda och 160 auktoriserade återförsäljare och verkstäder. För mer information om BMW Group besök www.bmwgroup.com

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker en Senior Legal & Compliance Specialist till BMW Northern Europe AB. Du kommer att arbeta nära chefsjuristen som en del av ett team bestående av totalt fyra jurister.

 

Ditt främsta fokus kommer att ligga på arbete relaterat till organisationens efterlevnad av BMW Groups riktlinjer och policys avseende penningtvätt, exportkontroll och visselblåsning. Din roll blir att stötta, upprätthålla, rapportera, utveckla, utbilda och driva en effektiv Compliance Management-funktion i enlighet med de legala kraven i sju marknader. Du kommer arbeta nära businessen samt ha många kontaktytor inom BMW Group.

 

Vem är du

Du har en juristexamen eller motsvarande. Du har minst fyra års relevant arbetslivserfarenhet.

 

Arbetet ställer höga krav på din förmåga att ta egna initiativ, social kompetens, flexibilitet och noggrannhet. Vi förväntar oss att du har gott omdöme, tycker om högt arbetstempo, samt har en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift. Du är driven, van att leverera med hög kvalitet och att genomföra förändringar. För att lyckas i rollen är det viktigt att du trivs i en affärsmässig och internationell organisation under utveckling. Vi ser även att du har ett genuint intresse för Compliance i form av problemlösning, analys och processarbete samt ett intresse att lära dig mer om våra produkter.

 

Du har mycket goda kunskaper i engelska i både tal och skrift. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlighet i denna rekrytering.

 

Om BMW

Ända sedan 1928 har BMW utvecklat bilar som strävar efter att ge BMW-föraren den bästa möjliga körglädjen. Drivkraften att alltid tänka nytt har funnits med sedan starten. Alla som kör en BMW ska få den bästa möjliga upplevelsen i en bil präglad av kvalité och framåtanda, en premiumbil fylld av körglädje.

 

Hos BMW börjar allt med passion. Entusiasm för gemensamma projekt gör våra team till en stark enhet där varje åsikt värderas. Det är först när vår kompetens, professionella processer och vår arbetsglädje förenas som vi tillsammans kan forma framtiden. Oavsett vad du önskar – inom BMW hittar du ett brett utbud av avdelningar och discipliner över hela världen där du kan dela din professionella passion med oss.

 

Intresserad?

Tjänsten är placerad på BMW:s nordiska huvudkontor i Sollentuna/Silverdal. Lokalerna är moderna och innehåller lunchrestaurang samt tillgång till gym. Som BMW-anställd får alla möjlighet att köra sin egen BMW eller MINI till förmånliga villkor. Tjänsten är tillsvidare, på heltid med tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

 

Letar du efter en spännande utmaning? Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos BMW; https://www.bmwgroup.jobs/nordics/en.html?abc

 

För eventuella frågor vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Jurek Law, Ulriikka Järnefelt på telefon 0766 33 14 40.

 

Vi ser fram emot din ansökan som skickas in via www.jurek.se

 

Område

Sollentuna

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Sollentuna . Publicerat : 4 oktober

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Senior Legal & Compliance Specialist till BMW Northern Europe