Jurek Bemanning

Senior kreditanalytiker till välkänt bolag i restaurangbranschen

Dina arbetsuppgifter

I denna roll kommer du att vara delaktig i att utveckla kreditgivning, avseende kundfinansiering och leveranskrediter till bolagets kunder. Du kommer att arbeta tillsammans med en kollega för att driva utvecklingen framåt. Vår kund är inne i ett intensivt skede där du har möjlighet att vara med och utforma hur kreditgivningen inom koncernen ska se ut framöver.

 

Detta innebär att du kommer att vara delaktig i att bygga upp en avdelning vars huvudsakliga uppgift är kreditgivning för olika former av finansiering till kund, kreditgivning för leveranskrediter, riskanalyser av koncernens kreditrisker och uppföljning och utveckling av koncernens uppsatta kreditmallar.

 

Som Senior kreditanalytiker arbetar du med analys av bokslut, affärsplaner och budget. Vidare ingår säkerhetsvärdering, författa och tolka avtalstext, ta fram förslag på säkerheter samt att upprätta handlingar kring detta. Kreditanalys och kredituppföljning baseras både på officiell information och på information som du inhämtar direkt från företaget.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och med flera års erfarenhet av kreditbedömning och gärna riskanalyser av företag. Din erfarenhet kan med fördel ha inhämtats från finansbolag eller annan liknande verksamhet. Du har goda juridiska kunskaper och vana att analysera bokslut. Du har förmågan att sålla ut relevant information och är skicklig på att formulera dig i skrift. Du har mycket goda kunskaper i Office-paketet, och i synnerhet Excel.

 

För att lyckas i denna roll krävs ett proaktivt angreppssätt där du har förmåga att fatta självständiga beslut och att ta initiativ. Vidare är du analytisk och kreativ samtidigt som du är duktig på att planera och strukturera ditt arbete och trivs med att ta eget ansvar. Eftersom rollen både är självständig och relationsskapande är det viktigt att du är flexibel samt har ett utåtriktat sätt och lätt att samarbeta med andra.

 

 

Du erbjuds

Du erbjuds en utmanande, självständig och spännande specialistroll på en arbetsplats med glad och positiv stämning där man har stor möjlighet att påverka sin egen roll. Du kommer att bli placerad på huvudkontoret för Stockholmsregionen vid Årstafältet. Totalt arbetar närmare 300 personer i Årsta och på angränsande arbetsorter. Här finns gym och Sveriges kanske bästa personalmatsal.

 

Du blir anställd som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning. Uppdraget förväntas pågå i 12 månader med möjlighet till förlängning. Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Caroline Perneryd på caroline.perneryd@jurek.se.

 

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se redan idag!

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

 

Område:

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning: 

Visstid Heltid

 

Kontakt:

Caroline Perneryd

caroline.perneryd@jurek.se

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 22 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 22 februari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Senior kreditanalytiker till välkänt bolag i restaurangbranschen