Jurek

Senior Kreditanalytiker till Aros Kapital

Aros Kapital är specialiserade på finansiella tjänster till företag såsom företagslån, fakturaköp och leasing. Våra kontor finns i Göteborg, Stockholm, Oslo, Örebro och London. Vi som arbetar på Aros är drivna, målinriktade och engagerade. Arbetsklimatet genomsyras av högt tempo och framåtanda. För att trivas här bör du vara likasinnad och drivas av ambition, passion och arbetsglädje.

 

Nu söker vi för Aros räkning en ny kollega till rollen som Senior Kreditanalytiker!

 

Vad ingår i rollen som Senior Kreditanalytiker?

På Aros Kapital arbetar man utifrån värdeorden engagemang, entreprenörskap, professionalism & gemenskap! Detta präglar företagskulturen och skapar en stimulerande och inspirerande arbetsmiljö där du har (utöver stans kanske snyggaste kontor & utsikt!) en varierande och intressant arbetsdag med flertalet spännande arbetsuppgifter. Ditt närmsta team består av två kreditanalytiker och ni ingår i ett större team om tjugo engagerade kollegor som tillsammans arbetar mot gemensamma mål. Under din arbetsdag kommer du bland annat att arbeta med beredning av nya kreditpropåer som föredras i kreditkommitté, analys av befintliga engagemang samt ansvar för årliga omprövningar.

 

Du ansvarar också för kundkontakt där du kommer att ha kontakt med såväl externa som interna parter så som förmedlare, chefsjurist, chefsanalytiker och partners. Utöver detta så kommer du också att ha olika typer av projektansvar, som till exempel förbättring av affärsbedömningar, utveckling av produkterbjudanden och vara delaktig för eventuell etablering i nya länder och marknader. Då vi tror att du som söker har arbetat i en liknande roll några år så hoppas vi att du vill dela med dig av din kunskap till dina kollegor i teamet och agera bollplank när olika frågeställningar dyker upp.

 

Vem söker vi till denna spännande tjänst?

Till rollen som Senior Kreditanalytiker söker vi någon som är en utpräglad lagspelare, nyfiken och intresserad av nya affärer, marknader och länder och har ambitionen att bidra med såväl kunskap, erfarenhet och klokskap. För att lyckas i rollen har du en kandidatexamen i ekonomi och minst 5 års erfarenhet av arbete med företagsfinansiering på bank. Företagskrediter är något du kan och brinner för och du har betydande erfarenhet av rörelsefinansiering, förvärvsfinansiering samt analys av medelstora och stora koncerner.

 

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har en pedagogisk och ödmjuk kommunikationsstil. Du skulle beskriva dig själv som en noggrann, engagerad, analytisk, tålmodig och självgående person med förmåga att hålla deadlines och komma i mål med uppgifter. Du betraktar dig som öppen och transparent som värdesätter vikten av goda relationer för att uppnå bästa möjliga förutsättningar för framgång. Har du dessutom tidigare erfarenhet av mentorskap eller handledning är detta meriterande men inget krav.

 

Vad erbjuder Aros Kapital dig?

Du erbjuds ett spännande arbete i en dynamisk och fartfylld miljö där det finns en stor utvecklingspotential både inom tjänsten och företaget. Du får möjligheten att bli en viktig spelare hos oss där din insats och ditt bidrag är av största vikt för vår gemensamma utvecklingsresa framåt.

 

Vi erbjuder förmåner så som ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, frukost och massage på jobbet. Vi välkomnar dig till vårt helt nybyggda kontor på 26:e våningen i Gårda i Göteborg där utmanande och roligt arbete varvas med mycket aktiviteter, härliga kollegor och en schysst företagskultur!

 

Start

Tillträde snarast möjligt, enligt överenskommelse.

 

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Aros Kapital med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se alt 031-712 83 50.

 

Vi ser med glädje framemot just din ansökan!

 

Område

Göteborg

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 16 januari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Senior Kreditanalytiker till Aros Kapital