Jurek Bemanning

Senior kommunikatör till myndighet

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning

Till myndighet på Kungsholmen, Stockholm söker vi nu en senior kommunikatör till konsultuppdrag. Uppdraget omfattar heltid med start i december och löper till 2019-03-31 med möjlighet till förlängning. I rollen som senior kommunikatör ansvarar du för den strategiska planeringen men även genomförande och uppföljning i olika nationella kommunikationsprojekt. Du kommer att ha en strategisk roll inom avdelningen och jobba nära kommunikationsdirektören, enhetschefen och övriga strateger samt med skribenter, webbredaktörer, formgivare med flera inom enheten. Du kommer även att ha ett nära samarbete med enheten som hanterar alla mediekontakter samt med de sju regionala kommunikationsenheterna.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:


- planera, samordna, genomföra och följa upp nationella kommunikationsinsatser
- delta som avdelningens representant i nationella arbetsgrupper och uppdrag
- leda arbetsgrupper inom kommunikationsavdelningen
- genomföra workshops
- vara ett stöd och rådgivare inom kommunikation till chefer och kollegor

Vem är du?

Vi söker dig med en akademisk examen i media- och kommunikationsvetenskap eller likvärdig utbildning. Du ska ha minst fem års arbetslivserfarenhet av strategiskt kommunikationsarbete i en större myndighet, organisation eller företag där du lett större kommunikationsprojekt Du har bred erfarenhet inom kommunikation; sociala medier, webb, film, text, nyhetsbrev, trycksaksproduktion, chefsmöten, kampanj, mediekontakter etc. Du har också erfarenhet av att leda arbetsgrupper, samverka med externa aktörer samt av att beställa och leda konsulter.

Det är meriterande om du är van skribent, kan tala och skriva engelska flytande och är van att arbeta med PowerPoint samt Episerver. Det är även meriterande om du har erfarenhet av kriskommunikation samt av att vara rådgivande inom kommunikation till chefer och ledningsgrupper.

Personliga egenskaper

Har du ett stort engagemang för att arbeta med och utveckla kommunikationen i en stor organisation samt vara drivande i hur kommunikationen kan effektiviseras och underlätta för både verksamhet och målgruppen? Vi söker dig som självständigt kan hantera flera parallella engagemang med många deltagare och intressenter. Du gillar ett högt arbetstempo. Du är ansvarstagande och resultatinriktad, har god förmåga att prioritera samt har lätt för att samarbeta och samverka.

Du erbjuds

Du erbjuds en roll som senior kommunikatör på myndighet på Kungsholmen, i Stockholm. Uppdraget omfattar heltid med start i december och som löper till 2019-03-31 med möjlighet till förlängning. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer att bli visstidsanställd av Jurek men arbeta ute hos vår kund. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan med CV som beskriver vilka uppdrag du genomfört, i vilken roll samt uppdragets omfattning och tidsperiod, så snart som möjligt.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Lena Cardelius på lena.cardelius@jurek.se. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se.

Vi tar inte emot ansökningar via e-mail.

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Lena Cardelius
lena.cardelius@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 8 november . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Kommunikation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Senior kommunikatör till myndighet