Jurek

Senior kalkylator till AGN Haga

AGN Haga är ett konsortium som ägs av nordiska NRC Group, italienska Astaldi och turkiska Gülermak. Tillsammans har vi fått det ärofyllda uppdraget att bygga Haga station (E04) och deletapp Kvarnberget (E03), som är två av fem huvudprojekt för Västlänken. Uppdraget innebär ett nära samarbete med vår kund Trafikverket som vi delar lokaler med i centrala Göteborg. Vi söker nu en Senior Kalkylator som kommer att spela en viktig roll i vårt projekt. Vi erbjuder en projektanställning alternativt ett konsultupplägg för dig som föredrar att arbeta som konsult.

Välkommen in med din ansökan till Göteborgs största infrastrukturprojekt!


Mer om rollen
I rollen som Senior kalkylator driver du arbetet för kostnadsberäkningar och har ett nära samarbete med våra chefer och projektledare. Du raporterat till vår Kontrakts-/Kommersiella Chef.

Arbetsuppgifter:
• Göra nödvändiga kostnadsberäkningar utifrån förändringar i projektet
• Etablera och Utveckla vår arbetsprocess för kostnadsberäkningar
• Utveckla våra verktyg för kostnadsberäkningar
• Vara vår interna expert för kostnadsberäkning där du stöttar vår ledning och projektledare


Vem är du
Du har flera års erfarenhet från stora investeringsprojekt, gärna inom infrastruktur och med minst 5 år års erfarenhet från kostnadsberäkningar. Du har tidigare arbetat i en internationell miljö med många intressenter och har en god förståelse för olika kulturer. Du har en mycket god kommunikationsförmåga och är mån om att bygga relationer.

Du har troligtvis en ingenjörsutbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet och kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska, i så väl tal som skrift.


Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en dynamisk och internationell arbetsmiljö där du får arbeta med vårt omfattande projekt som är både affärsutvecklande och komplext. Du spelar en betydande roll i Göteborgs största infrastrukturprojekt där du blir vår expert för kostnadsberäkningar i vårt fortskridande arbete. Tjänsten är en heltidsanställning med start så snart som möjligt. Föredrar du att arbeta som konsult så är vi även öppna för en konsultlösning.


Ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar AGN Haga med Jurek varpå du vid frågor om tjänsten är välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Garding Lindstrand via frida.garding.lindstrand@jurek.se eller 0707648640 för frågor.
Urvalsprocessen sker löpande och du är välkommen med din ansökan på engelska så snart som möjligt via 
www.jurek.se.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail pga GDPR
 
Område: Göteborg
Anställning: Tillsvidare
Omfattning: HeltidAnsök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 5 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Senior kalkylator till AGN Haga