Jurek

Senior HR-konsult till interimsuppdrag, Göteborg

Har du erfarenhet av att arbeta som HR-konsult och är redo för att utvecklas hos vår kund strax utanför centrala Göteborg? Är du intresserad av att arbeta på ett bolag där du verkligen får vara med och göra skillnad samt arbeta i en internationell och föränderlig miljö? Då kan just denna roll vara den perfekta matchningen för dig!

Detta är ett interimsuppdrag på 100 % med start i augusti.

 

Arbetsbeskrivning
I rollen som HR-konsult kommer du att ha en variationsrik och intressant arbetsdag där du kommer arbeta brett över hela HR-området. I detta ingår bland annat coachning och HR-stöd till chefer på alla nivåer i samtliga HR-relaterade frågor. I rollen arbetar du både strategiskt, proaktivt och operativt samt med HR-administration inom de verksamheter du ansvarar för.

 

Vem söker vi till rollen som HR-konsult?
Till denna roliga och utvecklande roll söker vi dig som har minst 10 års erfarenhet av att ha arbetat som HRBP. Du har gedigen erfarenhet av brett HR-arbete och har hanterat de flesta HR-relaterade frågorna som kan tänkas uppstå. Vi tror också att du har god erfarenhet av att ha arbetat med varsel- och uppsägningsprocesser.

För att trivas i rollen tror vi att du är självgående och driven samtidigt som du trivs med och uppmuntrar teamarbete. Du är en person som har en god förmåga att bygga och förvalta relationer på ett professionellt sätt – såväl till chefer som kollegor och fackliga parter. Vidare så tror vi att du som söker är en duktig coach och att du på ett diplomatiskt sätt lyckas utmana chefer och samarbetspartners för att uppnå förändring och resultat.

Du är en prestigelös person och trivs med att arbeta i en roll som innebär alltifrån att stötta seniora chefer, strategiskt samt proaktivt arbete i kombination med administrativa samt operativa arbetsuppgifter. Det är ett krav att du talar och skriver svenska samt engelska flytande då koncernspråket är engelska.

 

Du erbjuds
En spännande och intressant roll som HR-konsult på ett bolag i framkant där du får vara med och göra skillnad. Du kommer att arbeta i en internationell och föränderlig miljö med många pågående projekt. Arbetskulturen präglas av glädje, kompetens och ett stort engagemang hos dina kollegor.

 

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. För frågor gällande tjänsten så går det fint att maila ansvarig rekryterare Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se.

 

Område: Göteborg

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 6 juli

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Senior HR-konsult till interimsuppdrag, Göteborg