Jurek

Senior HR Business Partner

Är du en erfaren HR Business Partner som inom kort är tillgänglig för ditt nästa uppdrag? Känner du dig trygg i det breda HR-arbetet och lockas av en självständig roll, där du också får ingå i ett team om HR-kollegor? Läs vidare!

 

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som HR Business Partner hos vår kund kommer du ingå i ett team om totalt 11 HR-kollegor, varav tre personer i motsvarande HR Business Partner-roll. Du kommer självständigt ansvara för hela HR-agendan för en av organisationens regioner, i tätt samarbete med dina kollegor. Detta innebär att stötta och coacha chefer i alltifrån arbetsrättsliga ärenden till rekryteringsstöd och att vara del av regionsledningsgrupp. Du förväntas driva HR-initiativ av både operativ och strategisk karaktär och fungerar som en viktig partner gentemot cheferna i din region.

 

 

Vem är du?

Personen vi söker till detta uppdrag kommer med en gedigen bakgrund inom HR, med en trygghet både i sig själv och sin HR-kompetens. Du är van att arbeta i breda roller, där du ansvarar för såväl operativa som mer strategiska frågeställningar. Sannolikt är du en van konsult, med en förmåga att snabbt navigera i nya sammanhang. Vi ser det som en fördel om du är intresserad av arbetsrätt och är trygg i att hantera både enklare och mer komplexa arbetsrättsliga frågeställningar.

 

Som person är du kommunikativ, smidig och lösningsorienterad. Du är självständig i ditt arbetssätt, samtidigt som du är mån om att arbeta tillsammans som ett team.

 

 

Om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek HR, med start så snart som möjligt och löpande fram till april 2022. Omfattningen på uppdraget är på cirka 75%, men vi välkomnar även dig som önskar arbeta cirka 50%. Kan detta vara något för dig? Skicka då in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer hanteras löpande och vi hoppas tillsätta detta uppdrag så snart som möjligt.

 

Frågor eller funderingar? Välkommen att höra av dig till ansvarig konsultchef Karin Thorstensson, karin.thorstensson@jurek.se alternativt 073 980 69 27

 

Sökord: HR, Human Resources, HR Partner, HR Generalist, arbetsrättsspecialist.

 

Område: Malmö

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 18 november

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Senior HR Business Partner