Jurek

Senior etableringsledare, Göteborg

Uppdragsbeskrivning:
Vår kunds upphandlingsavdelning har behov av projektledare för etablering av trafikavtal för busstrafik då en av våra nuvarande projektledare för etablering ska vara föräldraledig.


Omfattning:

Uppdragets omfattning är beräknad till ca 50% av en heltidstjänst under perioden juni 2020 - december 2020. Behovet kommer att vara olika omfattande under olika veckor/månader. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd hos Jurek men arbeta ute hos vår kund i deras trevliga lokaler i centrala Göteborg. 


Uppdrag:

Etablering av trafikavtal syftar till att skapa bra förutsättningar för den kommande affären och en trafikstart utan negativ kundpåverkan. Projektledaren för etablering är övergripande ansvarig för att leda, planera och följa upp hela etableringsprojektet. I rollen ingår att sammankalla och koordinera interna och externa möten och projektleda flera etableringsprojekt parallellt. Du ser till att projektet följer uppsatta milstolpar och deadlines. Arbetet sker i nära samverkan med såväl berörda verksamheter internt som med berörda trafikföretag. Till din hjälp har du delprojektledare som ansvarar för framdrift inom sina områden. Arbetet sker utifrån en tydlig och etablerad process.


Kvalifikationer: 
Erfarenhet av projektledning avseende komplexa projekt med flera delprojektledare och både externa och interna resurser. Erfarenheten ska vara relevant från senaste 3 åren. Mycket god erfarenhet av kollektivtrafik med buss är ett krav. Meriterande om du är certifierad projektledare. Även meriterande med erfarenhet av att projektleda etableringsprojekt. Eftergymnasial utbildning inom relevant område.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vid frågor eller funderingar går det fint att maila ansvarig rekryterare Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se.

Område: Göteborg
Anställning: Visstid
Omfattning: DeltidAnsök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 11 maj

Kategorier : Projektledning Transport & Logistik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Senior etableringsledare, Göteborg