Jurek

Senior Content Manager till Martin & Servera

Martin & Servera Gruppen är en svensk, familjeägd koncern med totalt 3 250 medarbetare. Bolagen i koncernen levererar drycker, livsmedel, utrustning, kem och tjänster till hotell, restauranger, caféer, offentliga måltidsverksamheter och butiker.

 

Martin & Servera Gruppen består av bolagen Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Fiskhallen Sorunda, Fällmans Kött, Grönsakshallen Sorunda, Galatea och Martin & Servera Restaurangbutiker. Martin & Servera ägs till 100 procent av Axel Johnson. Vår affärsidé är att förse den professionella måltidsbranschen med varor, tjänster och kunskap som förenklar kundernas vardag och förbättrar deras affär. För att lyckas med detta behöver vi marknadens bästa medarbetare och ledare. Nu söker vi en en övergripande ansvarig för företagets kommunikation i digitala kanaler. Tillsammans med e-handeln är de digitala kanalerna företagets viktigaste sälj och kommunikationskanal för merförsäljning, information och kommunikation.

 

 

OM ROLLEN

Utifrån företagets målsättningar, löpande analyser och grafiska profil, tillsammans med koncernkommunikation, e-handel och reklamproduktion, skapar du texter och innehåll för publicering i de digitala kanalerna. Du skriver alltifrån längre artiklar till kortare slagkraftiga texter, anpassad för någon av Martin & Serveras många olika målgrupper.

 

 

ERFARENHET

Du är en mycket duktig och erfaren skribent som enkelt kan skriva ett reportage, en intervju eller en längre informationstext, men även kortare texter för sociala kanaler. Du har god vana av att skapa innehåll och publicera detta i sociala kanaler samt på e-handel och hemsidor. Du vet hur man publicerar innehåll och analyserar trafik med hjälp av Google Analytics och webbanalys och du har arbetat i något e-postverktyg och utformat nyhetsbrev. Arbetet sker på plattformen Intershop som e-handel/CMS som du får lära dig.

 

 

VEM ÄR DU

För att passa hos vår kund är du nyfiken och intresserad av att lära dig mer om restaurangbranschen och att förstå hur företaget på bästa sätt kan vara en samarbetspartner i de olika kundernas vardag. Du är en van och mycket trygg skribent och du är kreativ och bidrar med initiativ och förslag som utvecklar företagets kommunikation och uppnår målsättningar. Du är duktig på att samarbeta och lyssna på andra för att lära och utvecklas. Du har ett starkt kundfokus och kan skickligt anpassa dina texter för att passa målgruppen.

 

 

DIN ANSÖKAN

Varmt välkommen med din ansökan via länken nedan. Mer information om tjänsten ges av Jurek Marketing & Communication, lotta.kohler@jurek.se eller martina.alexandersson@jurek.se. Vi kallar till intervjuer löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 29 januari

Kategorier : Kommunikation Media & Journalistik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Senior Content Manager till Martin & Servera