Jurek

Senior Consultant inom compliance till zeb

Vi söker en Senior Consultant/Manager inom compliance till vårt Risk och Regulatory team i Stockholm.

 

Vi på zeb är experter på de regelverk som står under Finansinspektionens tillsyn. Vi erbjuder exempelvis våra kunder hjälp med regulatorisk rådgivning, att söka tillstånd hos Finansinspektionen, legal opinions, att ta över som outsourcad compliancefunktion, att implementera regelverk m.m.

 

Som Senior Consultant/Manager inom compliance kommer du huvudsakligen arbeta med våra kunder, men du får även chansen att vara med att utveckla affärsidéer och nya säljkoncept. Du kommer dessutom vara del av ett trevligt team med härliga och kompetenta kollegor, både i Sverige och internationellt. Tjänsten innebär ett stort eget ansvar, flexibilitet och möjlighet att bidra till bolagets utveckling.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att:

• Analysera hur kunders verksamhet påverkas av relevanta regelverk samt ge kunderna råd och stöd kring implementering/efterlevnaden av dessa

• Stödja kunder i regelverksdrivna förändringsprojekt eller projekt för att optimera regelefterlevnad (inkl. framtagandet av ramverk för intern styrning och kontroll, policydokument och organisationsstrukturer)

• Leda och/eller supportera andra linjens regelefterlevnadsfunktion hos utvalda kunder

• Upprätta tillståndsansökningar samt sköta dialogen med tillsynsmyndigheter

• Genom utbildningar bidra till en sund kultur och ett etiskt förhållningssätt hos våra kunder

 

Du är även engagerad och bidrar till utvecklingen av zeb:s affär och kunderbjudande. Du bidrar även till utvecklingen av juniora kollegor och till en sund företagskultur.

 

Vem är du

Du har en juristexamen eller annan relevant högskoleutbildning, och minst tre års praktisk erfarenhet från advokatbyrå, konsultbyrå, eller bolag inom bank- eller finansbranschen. Du kan också vara bolagsjurist med erfarenhet från GDPR och vill utvecklas inom compliance. Har du erfarenhet av att arbeta med eller rapportera till Finansinspektionen är det meriterande.

 

Vi söker dig som är glad, har en positiv grundinställning och som gärna sprider positiv energi.

 

Arbetet ställer höga krav på din förmåga att arbeta självständigt, social kompetens, flexibilitet och noggrannhet liksom på en mycket hög integritet. Vi förväntar oss att du har gott omdöme, tycker om högt arbetstempo, samt en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift. Du är lösningsorienterad, driven, van att leverera med hög kvalitet och att genomföra förändringar. Arbetet kräver att du är van att arbeta att arbeta med komplexa frågor samt att du planerar, organiserar och prioriterar på ett effektivt sätt.

 

Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga och är prestigelös i ditt sätt. Du är flytande i det svenska språket och har mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

 

För att lyckas i rollen är det viktigt att du trivs i en affärsmässig och entreprenöriell organisation under utveckling. Kontaktytorna för tjänsten är breda och omfattande både inom och utanför koncernen.

 

Du erbjuds

En spännande tjänst i ett internationellt bolag, och vill du utvecklas tillsammans med zeb så tveka inre att skicka in din ansökan redan idag på. Vi tar inte emot ansökningar via e-mail och för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig på Jurek, Nina Hallin på nina.hallin@jurek.se.

 

Om verksamheten

zeb är ett internationellt konsultbolag specialiserat inom den finansiella sektorn. Vi är i dagsläget ca 1000 konsulter verksamma i 13 olika länder. Våra konsulter har bakgrund inom allt från matematik till juridik och ekonomi och våra kunder är såväl storbanker inom och utom Sverige, samt mindre och medelstora företag under Finansinspektionens tillsyn. Läs mer om oss här.

 

I Sverige har zeb tre huvudsakliga affärsområden, Management Consulting, Risk och Compliance och på kontoret i Stockholm arbetar idag ca 25 personer. I samband med expansion och stark efterfrågan hos våra kunder söker nu zeb konsulter med kunskap inom regelefterlevnad.

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 30 januari

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Senior Consultant inom compliance till zeb