Jurek

Senior Consultant hos BearingPoint

BearingPoint levererar management- och teknikkonsulttjänster inom flera områden, i Sverige och globalt. Nu söker vi en Senior Consultant med ett stort intresse för digitalisering och verksamhetsutveckling till vårt kontor i Göteborg.

 


Om rollen

Du kommer att tillhöra vårt Technology-team där du tillsammans med engagerade och ambitiösa kollegor kommer att stödja våra kunder genom att använda nya tillvägagångssätt och innovativ teknik för att leverera exceptionellt långsiktigt värde och resultat.

 

I din roll som Senior Consultant bör du vara intresserad av digitalisering, teknologi och verksamhetsutveckling och känna dig motiverad för att hjälpa våra kunder inom Västra Götalandsregionen med att utveckla och modernisera sig.

 


Vem är du?

Du har tidigare erfarenhet som konsult och flerårig erfarenhet av projekt i skärningspunkten mellan affärsutveckling och teknologi.  Du är en van projektledare som tidigare arbetat med både design och införande av nya processer, arbetssätt och systemstöd. Som person har du en stark analytisk förmåga och en naturlig talang för problemlösning. Du är kommunikativ, uppskattar att jobba i team och har lätt för att skapa relationer både internt och externt.

 

Vi ser att du har en Masterutbildning, exempelvis inom industriell ekonomi eller annan inriktning som bedöms meriterande, och du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

 

Det är meriterande om du har en eller flera av nedan kompetenser/erfarenheter:

  • Processutveckling
  • IT-strategi
  • Kravställning av verksamhetsnära IT-system
  • Tjänsteorienterad IT och ITIL-ramverket
  • Kunskaper inom data & analys-teknologi
  • Erfarenhet av att arbeta inom hälso- och sjukvård

 

Vi erbjuder

En mycket spännande karriärmöjlighet att vara med och skapa tillväxt för vårt arbete i Västra Götalandsregionen. Du kommer få genomföra utmanande och spännande projekt inom både privata bolag och offentliga verksamheter. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med stora möjligheter att kunna påverka din roll och vår affär. Vi tror på teamwork och har därför valt en organisationsmodell som belönar ett nära samarbete över gränserna.


Om BearingPoint

BearingPoint är ett oberoende konsultbolag inom management och teknologi med europeiska rötter och en global räckvidd. Vi är över 4500 medarbetare och är verksamma inom tre områden: Consulting, Solutions och Ventures. Våra kunder omfattar många av världens ledande företag och organisationer.

 

Ansökan

Vill du veta mer? I rekryteringen samarbetar BearingPoint med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor är du därför varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Garding Lindstrand på tel.nr 070-7 64 86 40, e-post frida.garding.lindstrand@jurek.se.

 

Område:

Göteborg

Västra Götalands län


Anställning:

Tillsvidare Heltid


Kontakt:

Frida Garding Lindstrand

070-764 86 40

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 17 mars

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Data & IT Ekonomi & Finans Projektledning


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Senior Consultant hos BearingPoint