Jurek

Senior Business Controller till spännande kund i Göteborg!

Är du redo för en ny utmaning inom ekonomi och affärsutveckling? Ta chansen och sök detta spännande uppdrag som senior business controller i Göteborg! Det här är ett utvecklande konsultuppdrag där du kommer att spela en nyckelroll i att stärka finansiell rapportering och strategisk planering. 

 

Arbetsbeskrivning:

Jurek söker nu en interim senior business controller med tillsättning snarast och tom 31/1, 2025. Tjänsten är heltid och placering är i Sörred, Göteborg. Du kommer ersätta en person som ska vara föräldraledig from augusti. Vi söker en analytisk tänkare med en god förståelse för affärsprocesser och beslutsfattande. Som controller hos vår kund kommer du att vara delaktig i att stärka den finansiella rapporteringen, budget, analys och prognos. Du kommer att arbeta nära ledningen och säkerställa att beslut baseras på långsiktiga affärsmål. Du kommer också att vara en nyckelspelare i processen när det gäller strategiska frågor och affärsutveckling.

 

Arbetsuppgifter:

• Budget och prognos

• Periodiska rapporter

• Analys

• Databearbetning

• Sammanställning och presentation

 

Vem är du?

Du ska ha erfarenhet av arbete inom redovisning eller från arbete som controller på ekonomiavdelning, samt ha mycket god datavana och relevant utbildning. Vidare behöver du vara organiserad, strukturerad, noggrann och engagerad. Du behöver kunna hantera många samarbetsytor och kontakter med alla delar av organisationen.

 

• Examen inom ekonomi eller annan relevant utbildning

• Erfarenhet av finansiella rapporter, budget och prognos

• God förståelse för ekonomisk analys och beslutsfattande

• Förmåga att arbeta strategiskt och tänka långsiktigt

• God förmåga att kommunicera och samarbeta med olika nivåer i organisationen

• Kunskap i affärssystemet Navision och Power BI

 

Om Jurek

Jurek Recruitment and Consulting är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

 

Kontakt:

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig Konsultchef Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl med hänvisning till GDPR.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Område

Göteborg

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 28 maj

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Senior Business Controller till spännande kund i Göteborg!