Jurek Bemanning

Sektionsadministratör/Utbildningsadministratör Flemingsberg

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning

Till internationell verksamhet inom offentlig sektor i Flemingsberg söker vi nu en Sektionsadministratör/Utbildningsadministratör. Uppdraget omfattar heltid med start 2018-08-07 till och med 2019-06-30 med möjlighet till förlängning.

Arbetsuppgifter

Som Sektionsadministratör/Utbildningsadministratör kommer du att administrera en del av verksamhetens utbildningar.

Arbetsuppgifterna är självständiga och omväxlande och består bland annat av att:

  • Ge stöd och support till sektionsledningen
  • Administrera olika typer av ärenden, ex. disputationer och avtalIordningsställa fakturaunderlagHandlägga reseräkningar och utlägg
  • Boka möten, beställa fika och iordningsställa mötesagendorVara med och utveckla institutionens administrativa rutiner
  • Ge stöd och support till lärarlaget  
  • Registrering av studieresultat i LADOK
  • LokalbokningPublicera och uppdatera information på kurswebben
  • Hantera kursutvärderingar
  • Allmänna administrativa uppgifter

Vem är du?

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning. Du ska ha minst ett års erfarenhet av administrativt arbete, företrädesvis inom statlig sektor. Du har goda tal- och skrivkunskaper i svenska och engelska samt grundläggande kunskaper i Microsoft Office, framförallt Excel. Du har en god administrativ förmåga och är van att arbeta självständigt.

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete inom universitet/högskola samt erfarenhet av LADOK, Ping Pong, KLIPP, Websurvey och andra administrativa system.

Vi ser gärna att du har följande personliga egenskaper: kommunikations- och samarbetsförmåga, social kompetens, noggrann, ansvarskänsla, servicevilja, initiativtagande och integritet.

Du erbjuds

En roll som Sektionsadministratör/Utbildningsadministratör hos en spännande verksamhet inom offentlig sektor. Tjänsten ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning. Denna roll är för dig som är flexibel, har ett stort driv och som tycker om att arbeta självständigt i din roll men ändå nära dina med kollegor. Uppdraget omfattar heltid med start 2018-08-07 till och med 2019-02-28. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Lena Cardelius på lena.cardelius@jurek.se.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Område:
Huddinge
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Lena Cardelius
lena.cardelius@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 27 juli . Arbetsort : Huddinge

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Sektionsadministratör/Utbildningsadministratör Flemingsberg