Jurek Bemanning

Sekreterare/administratör sökes omgående i Örebro

Just nu söker vi en strukturerad och självgående sekreterare/administratör till vår kund inom offentlig sektor. Är en erfaren administratör och van att föra protokoll? Välkommen in med din ansökan!

 


Arbetsbeskrivning

I rollen som sekreterare/administratör kommer du vara sekreterare i ledningsgrupp och hjälpa till med administrativa uppgifter som exempelvis sköta och administrera agenda, mötesbokningar och intern korrespondens samt planera interna möten och utbildningar.

 


Vem är du?

Som person är du flexibel, strukturerad, självgående och tar egna initiativ för att driva ditt arbete framåt och har ett positivt förhållningssätt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och är inte rädd för att ställa frågor när du stöter på utmaningar eller söka reda på information på exempelvis intranät eller webbsidor. Du har en mycket god administrativ förmåga och har en god förmåga att kommunicera såväl skriftligt som muntligt. Du ska också ha;

 

  • eftergymnasial utbildning
  • erfarenhet av att skriva protokoll
  • flerårig erfarenhet av administrativt arbete  
  • vana att arbeta i olika typer av verksamhetssystem.

Meriterande är om du har tidigare arbetat inom politisk styrd organisation eller liknande verksamhet, eller att du har erfarenhet i Raindance eller W3D3.

 


Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag på heltid 100% med start omgående och pågår ca 5-6 månader. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén via mail: kajsa.liden@jurek.se

 

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Sökord: Sekreterare, administratör, Örebro, konsultuppdrag

 

Område:

Örebro

Örebro län

 

Anställning:

Visstid Heltid

 

Kontakt:

Kajsa Lidén

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Örebro . Publicerat : 4 november

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Sekreterare/administratör sökes omgående i Örebro