Jurek Bemanning

Sekreterare till kommun i Norrort

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en sekreterare till en kommun i Norrort med start 2018-03-05 och löper fram till 2018-07-05 med möjlighet till förlängning. Uppdraget innebär att samordna och administrera kommunstyrelsens, kommunfullmäktiges och socialnämndens ärendeprocesser, framförallt genom att skriva kallelser, sammanställa handlingar, skriva protokoll och expediera beslut. Du kommer att skriva fram ärenden till olika beslutsinstanser. Det ingår också att stödja berörda tjänstemän i ärendeprocessen samt att tillsammans med chefen och övriga kollegor inom kanslistaben bidra till internt förbättringsarbete av rutiner och processer samt arbeta med den digitala utvecklingen av nämndhanteringen.

Vem är du?

Vi söker dig som har akademiskexamen och erfarenhet av att ha arbetat som sekreterare i kommunstyrelse och/eller kommunfullmäktige eller som nämndsekreterare. Du har också erfarenhet av administrativt, samordnande och serviceinriktat arbete inom kommunal sektor. Vi tror att du har ett genuint samhällsintresse, mycket god språklig förmåga i tal och skrift på svenska. Du har arbetat i något av de dokument- och ärendehanteringssystem som används inom offentlig sektor. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat i dokument- och ärendehanteringssystemet Public360.

Som person är du:

  • Strukturerad – Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller tidsramar.
  • Serviceinriktad – Är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i sitt bemötande. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger sig för att leverera lösningar.
  • Flexibel – Har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter. Kan snabbt ändra sitt synsätt och förhållningssätt. Ser möjligheterna i förändringar.
  • Initiativtagande – Tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.
  • Samarbetsförmåga – Arbetar bra med andra människor. Kommunicerar med dem på ett lyhört och smidigt sätt.

Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag med start med start 2018-03-05 och löper fram till 2018-07-05 med möjlighet till förlängning. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Lena Cardelius via mail: lena.cardelius@jurek.se

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Lena Cardelius
lena.cardelius@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 2 timmar . Arbetsort : Stockholm


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Sekreterare till kommun i Norrort