Jurek Bemanning

Sedermera Fondkommission söker Junior Associate

Sedermera Fondkommission söker Junior Associate till affärsområdet Corporate Finance

Har du ett brinnande intresse för finansbranschen och är redo för nya utmaningar inom corporate finance? Sedermera Fondkommission söker dig som vill arbeta i en miljö präglad av professionalism, engagemang och korta beslutsvägar. Hos oss blir du en del av en organisation med erfarna och drivna medarbetare inom allt ifrån corporate finance till bolagsrätt, aktiemarknadskommunikation och emissionstjänster. Sedan starten 2003 har vi haft förmånen att bistå små och medelstora bolag vid cirka 100 börsnoteringar och ännu fler kapitaliseringar.

Arbetsbeskrivning:

Som medarbetare i vårt corporate finance-team får du möjlighet att utvecklas tillsammans med Sedermera Fondkommission och spännande tillväxtbolag i Norden samt vara direkt delaktig i olika transaktioner. Vi arbetar i nära anslutning med kollegor från olika avdelningar där kommunikation och aktiva dialoger är en viktig del av vardagen. Du får samarbeta i team med kollegor med olika bakgrund och erfarenheter, men alla med samma höga målsättningar. Vi är ett snabbväxande och kompetensdrivande företag vars viktigaste tillgång är kunniga och engagerade medarbetare. Vi utvecklas fort och med anledning därav kommer dina erfarenheter och kompetenser att bli en viktig del i vår fortsatta tillväxt. I rollen som Junior Associate kommer du att forma ett nära team med en av våra managers på Sedermera Fondkommission och vara direkt involverad i managerns arbete med att bistå kunder genom hela transaktionskedjan – från analys, värdering och framtagande av interna diskussionsunderlag till att delta på kundmöten och investerarträffar. Övriga arbetsuppgifter kan bl.a. bestå av:

  • analys av företag och branscher
  • framtagande av statistik och värderingsunderlag
  • insamling och hantering av dokumentation i våra transaktioner
  • agera som extra resurs till våra övriga avdelningar

Vi arbetar utifrån ett kommunikativt ledarskap, där coaching och feedback är en viktig del av vardagen. Samtliga arbetsuppgifter kommer att utföras under handledning av din manager.

Kvalifikationer och egenskaper

För att passa i organisationen ser vi att du har ett stort intresse för finansbranschen, är strukturerad och van vid att hålla deadlines. I rollen som Junior Associate är du noggrann, analytiskt lagd och har väldigt hög arbetsmoral. Arbetet styrs av utvecklingen i våra kundbolag och periodvis kan arbetsbelastningen därför vara hög. Vi söker dig som är nyutexaminerad eller som inom den närmsta framtiden avslutar din universitetsutbildning med inriktning mot finansiell ekonomi eller annan relevant utbildning.

Som person tror vi även att du är/har:

  • duktig på att kommunicera, både i tal och skrift, på såväl svenska som på engelska
  • ,ett intresse för investeringar, börsen och bolag
  • självgående, men ändå en team-player
  • ambitiös, organiserad och uthållig
  • båda fötterna på jorden och glimten i ögat

Om företaget:

Sedermera Fondkommission är en ledande aktör i Norden avseende transaktioner inom micro- och smallcapsegmentet. Som en del av teamet inom corporate finance erbjuds du en utmanande roll med varierande arbetsuppgifter. Tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor arbetar du med några av finansmarknadens mest lovande tillväxtbolag, mitt i den innovativa Öresundsregionen.

Du erbjuds:

Att bli en del av ett expansivt företag, där du får chansen att arbeta på hög nivå och utvecklas i en positiv och snabbrörlig arbetsmiljö – där du spelar en viktig roll i utvecklingen av verksamheten. Du erbjuds generösa förmåner och kommer att bli en del av en arbetsplats där det är högt i tak. Du kommer primärt att sitta i moderna lokaler på Norra Vallgatan vid Stortorget i Malmö, men ibland förekommer resande i tjänsten.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som kommer att inledas med en provanställning.

Tillträde: Omgående, enligt överenskommelse.

I denna rekrytering samarbetar Sedermera Fondkommission med Jurek Rekrytering & Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Karin Thorstensson på telefon: 073-980 69 27 eller karin.thorstensson@jurek.se.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Du är varmt välkommen att söka denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig redan idag!

Sista ansökningsdag:

Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Om Jurek:

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Välkommen med din ansökan!

Område:
Malmö
Skåne län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Karin Thorstensson

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 30 december . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 5 december

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Sedermera Fondkommission söker Junior Associate