Jurek

SAP kunnig ekonomiassistent till bolag i Solna

Arbetsbeskrivning:

Vi söker nu dig med gedigen erfarenhet av rollen som ekonomiassistent och SAP. Du kommer ingå i ett team på 5-10 personer som är stationerade i Stockholm och Indien. I din roll som ekonomiassistent kommer du sköta hela leverantörsreskontra flödet, löpande kontakt med leverantörer samt stötta i bokslutsprocessen.

 

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

• Leverantörsreskontra

• Leverantörskontakt

• Kontakt med SSC

• Avstämningar

• Ad hoc

 

Vem är du?

Vi söker dig som tidigare har jobbat med leverantörsreskontra från internationell verksamhet. Vidare har du en god systemvana och erfarenhet från SAP. Du trivs bäst i organisationer där man får ta stort eget ansvar och jobba mot olika intressenter. Som person är du noggrann, positiv och kommunikativ samt trivs i större organisationer. Vidare talar och skriver du obehindrat på svenska och engelska.

 

Du erbjuds:

Du erbjuds ett konsultuppdrag med omgående start och som förväntas fortlöpa i 6 månader och med goda chanser till förlängning. Tjänsten är förlagd på kundens kontor i nära anslutning till Mall of Scandinavia. Kunden ser att större delen av arbetet sköts på plats men där du kan sköta delar av arbetet på distans. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Område

Solna

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 11 januari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb SAP kunnig ekonomiassistent till bolag i Solna