Jurek Bemanning

Samsung söker en E-Commerce Digital Coordinator

Söker du en spännande roll i ett väletablerat internationellt bolag? Vill du vara med digitalt och påverka? Läs då gärna vidare!

 

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en E-Commerce Digital Coordinator till vår kund Samsung i Kista. Ditt huvudsakliga fokus kommer vara att som projektledare säkerställa content, driva försäljning i de olika kanalerna med fokus på kvalité och med en förståelse för den digitala kundresan inom premiumshopping. Du kommer ha nära samarbete med externa både byråer och interna stakeholders.

 

 

Exempel på arbetsuppgifter

- Säkerställa relevant content, banners och landning för all D2C-specifik aktivering.

- Leda produktions projekt i nära samarbete med globala och lokala intressenter samt externa organ.

- Ansvara för kundkommunikationen före, under och efter inköpet.

- Koordinera långsiktig content planering och säkerställa leverans inom givna tidsramar.

- Huvudsaklig kontakt för globala, regionala och lokala förfrågningar relaterade till den digitala shoppingresan, inklusive lansering av nya produkter och tjänster.

- Driva optimering och utveckling av online-konsumentaspekter, baserat på tillgängliga data och insikter.

- Hantera budgeten relaterad till arbetsområdet.

 

 

Vem är du?

Du har en akademisk bakgrund alternativt en högskoleutbildning inom marknadsföring eller liknande. Du har minst 1 års erfarenhet från att ha arbetat med digitalt content produktion eller med merchandising inom e-handel. Vidare har du erfarenhet av att samordna projekt med myndigheter och flera intressenter och kunskap och förståelse av online köp. Du har erfarenhet av att ha arbetat i ett CMS- eller e-handelssystem (meriterande med AEM), erfarenhet från InDesign och även Photoshop är meriterande.

 

Som person är du en driven multi-tasker som vet hur man prioriterar och hanterar olika projekt samtidigt. Du är strukturerad, proaktiv och har ett öga för detaljer. Vidare tycker du om att agera spindeln i nätet, är serviceinriktad en riktig teamplayer!

 

 

Du erbjuds

En spännande tjänst på ett väletablerat internationellt bolag i framkant! Detta är ett konsultuppdrag på 2 år via Jurek Rekrytering & Bemanning med start omgående. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Monia Letmark på monia.letmark@jurek.se. Urval sker löpande. Du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Område:

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning: 

Visstid Heltid

 

Kontakt:

Monia Letmark

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 12 maj . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 12 april

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring Projektledning


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Samsung söker en E-Commerce Digital Coordinator