Jurek Bemanning

Samsung söker en duktig administratör

Arbetsbeskrivning
Samsung söker en god administratör till deras Marketing Support-grupp där du kommer att ha många kontakter både internt och externt. Du kommer bl.a. att ansvara för att:

  • Beställa och administrera företagstelefoner till personalen i Norden
  • Registrera och administrera Samples (Samsungprodukter som lånas ut) i SAP
  • Godkänna POS ordrar och POS-användare (plattform för hantering av Point of Sales-material)
  • Arbeta i SPEM (Samsungs plattform för Samples)
  • Ge administrativ support till marknads- och säljavdelningen inför och under projektVem är du?
Vi söker dig som har en gymnasieexamen och som tidigare arbetat administrativt. Du trivs i en administrativ roll där du får ge support till dina kollegor. Du är systemvan och känner dig bekväm i Excel. Som person är du flexibel, positiv och glad. Du är kreativ, proaktiv och gillar att samarbeta. Vidare kommunicerar du obehindrat på engelska, i både tal och skrift.Du erbjuds

Du erbjuds en spännande tjänst på ett internationellt bolag, med goda utvecklingsmöjligheter. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta hos Samsung. Uppdraget är initialt på två år, med chans till förlängning för rätt person. Samsung sitter i Kista och tjänsten är på heltid, med start 3 juni 2019.


För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta angeliqa.haapanen@jurek.se. Vi hanterar urvalet löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag! Notera att vi inte tar inte emot ansökningar via e-post.Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.Område:

Stockholm
Stockholms län


Anställning: 

Visstid Heltid


Kontakt:

Angeliqa Haapanen
angeliqa.haapanen@jurek.se

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 2 maj . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 2 april

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Samsung söker en duktig administratör