Jurek Bemanning

Orderadministratör till spännande bolag i Solna!

Har du tidigare erfarenhet av order/logistik/supply chain och vill ta dig an en ny utmaning? Är du kommunikativ, noggrann och har ett proaktivt arbetssätt? Då kan det vara dig vi söker!

 

 

Arbetsbeskrivning
Som säljsupport hos vår kund arbetar du i en bred roll med ansvar för ditt eget orderflöde. Du administrerar kund- och inköpsordrar för företagets kunder och ansvarar från att produkten tillverkas/köps in till dess att kunden mottar produkten. Du kommer att ha många kontakter både internt och externt.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är bl.a.:

  • Kontakt med företagets produktion, ingenjörer, leverantörer och kunder
  • Registrering och koordinering av kund- och inköpsorder
  • Planering av frakter och leveranser
  • Hantera krediteringar och reklamationer

 

 

Vem är du?
VI söker dig som har relevant erfarenhet av order/logistik/supplychain och det är meriterande om du har arbetat i M3/Movex.

 

I rollen krävs att du är kommunikativ, både muntligt och skriftligt. Den externa kommunikationen sker huvudsakligen på engelska och tyska – varför det är starkt meriterande om du talar tyska flytande.

 

Du behöver en god förmåga att prioritera och kan arbeta självständigt. Du är flexibel och möter dina kunders behov på bästa möjliga sätt.

 

 

Du erbjuds
Vi erbjuder dig en spännande tjänst på ett teknikbolag i framkant. Du kommer att vara placerad på kontoret i Solna. Detta är ett konsultuppdrag via Jurek Rekrytering & Bemanning med start omgående, och för rätt person finns det god chans till överrekrytering direkt till kund.

 

Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

 

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, Business Support och marknad.

 

 

Område:
Solna
Stockholms län

 

Anställning: 
Visstid Heltid

 

Kontakt:
Angeliqa Haapanen
08 525 01 888
angeliqa.haapanen@jurek.se

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 april . Arbetsort : Solna . Publicerat : 28 mars

Kategorier : Kontor & Administration Transport & Logistik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Orderadministratör till spännande bolag i Solna!