Jurek Bemanning

Säljkoordinator till internationellt bolag i Kista

Arbetsbeskrivning
Till vår kund, ett globalt bolag inom hemelektronik och teknik, söker vi nu en säljkoordinator för ett konsultuppdrag på ett år. I rollen som säljkoordinator arbetar du brett och koordinerande med administrativa arbetsuppgifter.

Du kommer fungera som en länk mellan de nordiska funktionerna och det lokala säljkontoret vad gäller processer, system och övrig administrativ support. Rollen är varierande och du kommer bland annat att skapa rapporter och aktiviteter i kundens interna system, såsom marknadsföringsaktiviteter och kampanjer. Ett stort fokus ligger på koordinering och uppföljning i denna roll. Vidare kommer du fungera som en intern support vilket innebär breda kontaktytor mot exempelvis säljare och business controllers. Rollen innebär även externa kontakter.

Du kommer arbeta i kundens system SAP.

Vem är du?
Till denna roll söker vi dig som har minst två års tidigare erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter. Du har en systemvana och lätt för att sätta dig in i nya system. Det är meriterande med en ekonomiutbildning samt med erfarenhet av systemet SAP. Har du erfarenhet från en roll som ekonomiassistent eller motsvarande är det ett plus, men inte ett krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, och söker dig som är flexibel, serviceinriktad och har lätt i kontakten med andra människor. Vidare är du analytisk, tålmodig och pedagogisk som person. Du är en "doer" som har lätt för att ta egna initiativ samt duktig på att prioritera. Vidare har du ett helhetsperspektiv och lätt att se förbättringsmöjligheter.

Du har erfarenhet av Powerpoint och Excel, samt behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift.

Du erbjuds
En spännande och varierande tjänst som säljkoordinator hos ett internationellt bolag i Kista. Tjänsten är på heltid och uppdraget är ett konsultuppdrag med start 1 maj och som kommer pågå under ett år. Du kommer arbeta hos vår kund men vara anställd som konsult hos Jurek Rekrytering & Bemanning.

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta paulina.stjernstrom@jurek.se. Du är välkommen att ansöka om denna tjänst via vår hemsida: www.jurek.se, vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

 

Område:
Sollentuna
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Paulina Stjernström
paulina.stjernstrom@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 13 april . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Säljkoordinator till internationellt bolag i Kista