Jurek

Sälj/ekonomiassistent på deltid i Uppsala

Har du erfarenhet av att arbeta med orderläggning och fakturering i rollen som sälj- eller ekonomiassistent? Skulle tycka det vore spännande att arbeta på ett internationellt IT-bolag i framkant? Kanske är du i början av din yrkeskarriär och tycker system och administration är roligt? Då kan detta vara en stor möjlighet för dig! Vi erbjuder ett stimulerande uppdrag hos vår kund i en spännande bransch, med fina lokaler och trevliga kollegor där du kommer vara en värdefull resurs i bolaget. 

 

Detta är ett konsultuppdrag där du anställs som konsult av Jurek Talents. Uppdragets omfattning är 50-75% efter önskemål och förväntas uppskattningsvis pågå t om oktober med start omgående och eventuell möjlighet till förlängning. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! 

 

Som konsult hos oss på Jurek är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.

 

Arbetsbeskrivning

Som sälj- och ekonomiassistent hos vår kund med fina lokaler mitt i centrala Uppsala kommer främst att stötta sälj- och ekonomiteamet med orderadministration och fakturering i deras system Jeeves och Jira. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat även att innefatta:

 

• Orderadministration

• Fakturering och fakturahantering

• Kontakt med kollegor i de utländska dotterbolagen

• Systemadministration i Jeeves och Jira

• Stötta säljarna och ekonomiavdelningen med diverse administration

 

Om dig

Vi söker dig som erfarenhet av orderadministration, förståelse för affärer och viss ekonomikunskap. Meriterande är om du har utbildning inom ekonomi, dock inte något krav. Du talar och skriver obehindrat både på svenska och engelska samt har intresse för system och lätt för att lära dig nya. Du har med fördel erfarenhet av Jeeves och Jira, 

 

För att lyckas i rollen söker vi dig som är noggrann, strukturerad och hjälpsam. Du har ett prestigelöst förhållningssätt i kombination med att du är effektiv och gärna lär dig nya saker. Du trivs bra med att arbeta självständigt, har förmåga att själv planera ditt arbete samtidigt som du är serviceminded och har mycket god kommunikation förmåga. 

 

Ansökan

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten är kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på hanna.brostrom@jurek.se

 

Om oss

Jurek Recruitment & Consulting grundades 2006 av serieentreprenören Shervin Razani och är ett växande företag med fokus på flexibla och kundanpassade rekryterings- och konsulttjänster. Vi rekryterar och hyr ut talanger inom en mängd områden, från studenter till erfarna akademiker, med specialistkompetens. Våra uppdrag spänner över områdena juridik, ekonomi, HR, marknad/kommunikation, administration och management. Då varje uppdrag är unikt arbetar vi för att alltid skapa en perfect match för våra konsulter och kunder.

 

Konsult hos Jurek

År 2024 utsågs vi till en av Sveriges 100 mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen. Det är fint att få ett kvitto på vårt viktiga arbete med att erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Som konsult hos oss får du chansen att arbeta på spännande arbetsplatser inom olika branscher och vid din sida har du alltid en dedikerad konsultchef som stöttar dig under ditt uppdrag och hjälper dig framåt i din karriär. Du kommer dessutom bjudas in på flera spännande nätverksträffar och aktiviteter tillsammans med konsultchefer och övriga konsulter på Jurek.

 

Nyfiken på att veta mer om hur det är att konsulta via oss? Spana in vad våra konsulter säger här: https://jurek.se/konsult-hos-oss-pa-jurek

 

Område

Uppsala

Anställning

Visstid

Omfattning

Deltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Uppsala . Publicerat : 31 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Sälj/ekonomiassistent på deltid i Uppsala