Jurek

Säljare till Elis i Blekinge och delar av Småland

Vi söker nu en säljare som vill hjälpa oss att fortsätta växa. Vi är landets största leverantör av arbetskläder och skor till industri, tjänstesektor och handel. Vi brinner för att ge våra kunder professionell och personlig service och vi jobbar med flexibla servicelösningar för att skapa mervärde för våra kunder.

 

Arbetsuppgifter

Rollen präglas av ett högt tempo, självständigt arbete och en stor frihet i bearbetningen av ditt distrikt, som innefattar Blekinge och delar av Småland. Ditt kontor kommer du att ha på vår anläggning i Jämjö.

 

Du bokar själv dina möten, skriver offerter, förhandlar och skriver avtal. Du har en egen budget och du rapporterar direkt till försäljningschefen. Förutom att få ingå i ett härligt glatt team så erbjuder vi löpande kompetensutveckling och en konkurrenskraftig lön som du själv kan påverka genom ditt försäljningsresultat.

 

Om dig

För att lyckas i tjänsten så behövs ett eget driv, ett strukturerat arbetssätt och en stor passion för att göra affärer! Du har en hög aktivitetsnivå, är snabbtänkt och är bra på att hitta lösningar. Vi ser också att du älskar nyförsäljning och trivs allra bäst ute hos kund.

Lämplig bostadsort är runt Karlskrona.

 

Vem är du?

Du har tidigare säljerfarenhet, helst från fältförsäljning. Du har lägst gymnasieutbildning samt körkort. Vi som jobbar på Elis kännetecknas av servicekänsla, resultatfokus och en stark vilja att vinna. Det vill vi att du också ska känna!

 

Om Elis

Elis är ett framgångsrikt, internationellt och marknadsledande företag, som lever efter de värderingar som alltid har utgjort Elis ryggrad: Respekt för andra - Att vara en förebild - Integritet - Ansvar. De ger en referensram, som vägleder våra handlingar och inspirerar våra val.

 

Vi driver stolt branschens mest ambitiösa hållbarhetsagenda genom sina högt satta mål för textil, människor och klimat. 2020 blev vi det första företaget i Sverige att certifieras för vårt arbete mot FN:s globala hållbarhetsmål.

 

Vi har av Karriärföretagen blivit utsedda som en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare 2023 och 2024!

 

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Elis med Jurek Recruitment & Consulting. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

 

Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via email utan ansökan sker via Jureks hemsida www.jurek.se. För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Charlotta Boo, via email charlotta.boo@jurek.se

 

Område

Karlskrona

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Karlskrona . Publicerat : 15 maj

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Säljare till Elis i Blekinge och delar av Småland