Jurek

Säljare sökes omgående till kund i Södertälje

Just nu söker vi en säljare med start omgående till en spännande kund i Södertälje. Är du en driven och nyfiken säljare? Ansök redan idag! 

 

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som säljare kommer du att arbete i Södertälje till viss del men större delen av arbetet kommer att ske i Stockholmsområdet hos inbokade kunder. Vidare kommer arbetet att innebära bearbetning i form av kallsamtal, besök & presentationer, visningar och ta emot bokningar. 

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som är driven, säljande och van att arbeta självständigt. Vidare ser vi gärna att du har ett nätverk av företag och eventbyråer och arbetar målinriktat. Andra krav för tjänsten är att du ska ha minst 1-2 års yrkeserfarenhet. 

 

 

Vad vi erbjuder

Ett konsultuppdrag som omfattar deltid på 75% med start omgående och löper i 1 år med chans till förlängning. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Melanie Grunow via mail: melanie.grunow@jurek.se

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område: Södertälje

Anställning: Visstid

Omfattning: Deltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Södertälje . Publicerat : 12 mars

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Säljare sökes omgående till kund i Södertälje