Jurek Bemanning

Säljande Konsultchef till Medkomp

För att fortsätta utvecklas behöver vi bli fler – nu söker vi en konsultchef för vårt affärsområde Medkomp Socionom. Vill du växa tillsammans med oss?

Vår vision är att bli Sveriges mest attraktiva arbetsgivare för socionomer, sjuksköterskor, läkare och att alltid leverera kvalitet.
Vi erbjuder kompetensförsörjning till vård- och omsorgssektorn, och våra konsultchefer har flera års erfarenhet från sjukvård och socialt arbete. Det innebär att vi lättare förstår både våra uppdragsgivares utmaningar och konsulternas vardag.
Medkomp sätter människan i fokus.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill vara med och utveckla affärsområdet Medkomp Socionom. Detta innebär att du tillsammans med affärsområdeschefen ansvarar för att etablera affärsområdet och ha kontakt med både kunder och konsulter runt om i landet. Du kommer att ha stort eget ansvar och mandat, samtidigt som du blir en del av ett starkt team med målet att tillsammans bygga ett attraktivt varumärke.
I rollen har du fullt kund- och bemanningsansvar, vilket bl.a. innebär att du:

  • Skapar kontakt och bygger nätverk med socionomer som kan bli kommande konsulter
  • Kontaktar och bygger relationer med våra kunder
  • Ansvarar för att målen för affärsområdet uppnås
  • Tar fram offerter och avtal samt driver prisförhandling med kund och konsult
  • Schemalägger konsulter och ansvarar för attestering av tidrapporter och fakturor
  • Genomför intervjuer, tar in referenser och gör bakgrundskontroller på sökande och underkonsulter
  • Planerar och genomför kund- och marknadsaktiviteter, t ex mässor och evenemang

Vem är du?
Vi tror att du antingen har erfarenhet av bemanningsbranschen och vet vad arbetet som konsultchef innebär, eller så kommer du från en roll med säljfokus där du är van vid att utveckla och upprätthålla kundrelationer. Är du själv är socionom eller har erfarenhet av socialtjänsten ser vi det som ett stort plus. 
Det är dessutom bra om du har B-körkort, men det är inte ett krav.

Eftersom du blir en nyckelperson i vårt team, lägger vi störst vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du trivs i en dynamisk och affärsorienterad miljö. Du är ambitiös, självgående och duktig på att tänka utanför boxen och arbeta kreativt. Tjänsten kräver även att du är strukturerad, affärsorienterad och tydlig i din kommunikation. Då våra kunder och konsulter är mycket viktiga för vår utveckling, behöver du dessutom vara lyhörd och duktig på att se och tillmötesgå olika behov och önskemål.

Vi erbjuder

Är du rätt person för oss erbjuder vi dig möjligheten att vara med och bygga upp ett affärsområde från grunden. Vi vill erbjuda dig fantastiska kollegor och en tjänst som överträffar dina förväntningar och ger dig rum att växa!
Sök tjänsten via länken, sista ansökningsdag är 15 maj, men vi kommer att intervjua löpande så skicka in din ansökan snarast!

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Charlotte Brasch


Ellinor Thelin
ellinor.thelin@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 2 juni . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Säljande Konsultchef till Medkomp