Jurek Bemanning

Sales Manager till Jurek Stockholm

Vill du arbeta i ett företag med en stark entreprenörsanda? Trivs du i en företagskultur som kännetecknas av högt i tak, engagemang, affärsfokus och en tempofylld arbetsmiljö? Då kan denna roll som Sales Manager vara en "Perfect Match" och ett perfekt tillfälle att landa in i Jureks säljorganisation!


Arbetsbeskrivning

Som Sales Manager kommer du att vara personalansvarig för åtta Account Managers, du kommer att leda både det operativa och det strategiska säljarbetet för detta team. Stort fokus kommer ligga på att leda, driva och utveckla säljarna och få dem att överträffa sina målsättningar på vecko-, månads-, kvartals- och årsbasis. Teamet arbetar främst med nykundsbearbetning genom att driva och följa upp aktivitet och kunderna återfinns inom alla typer av branscher. Vi tror att du besitter den hungern och energin som krävs för att dra in nya kunder, coacha och leda dina medarbetare att göra det samtidigt som du kan vara strategisk och höja blicken.

Då denna funktion/roll inte finns idag kommer du bli en nyckelspelare med möjlighet att påverka och ytterligare utveckla teamet och vi söker dig som vill vara med och bidra till Jureks utveckling.


Relevant erfarenhet

• Du har en akademisk utbildning inom ekonomi, marknadsföring, försäljning eller motsvarande. Alternativt IHM eller dylikt inom motsvarande områden
• Du har mångårig erfarenhet av försäljning, gärna nykundsbearbetning, med dokumenterat goda resultat
• Du har erfarenhet av att leda och motivera säljare, har du tidigare arbetat inom rekrytering- och bemanningsbranschen så är det meriterande men inget krav.


Personlighet

Vår organisation präglas av entreprenörskap, affärsmannaskap och högt i tak. Vi strävar alltid efter att skapa långsiktiga relationer med nöjda kunder varför engagemang, aktivitet och inställning är nyckelord vi värderar högt. Vår starka säljkultur sitter i väggarna och genomsyras av kamratskap och skratt i samspel med resultat och prestation.

Vi tror att du som söker tjänsten är någon som delar våra värderingar och som har en stark vilja att lyckas och göra skillnad. Ditt driv gör att du är framgångsrik i det du tar dig för samtidigt som du har en pedagogisk förmåga och är duktig på att inspirera andra. Utöver detta önskar vi att:

• Du är en stark ledare med en mycket god motivations- och kommunikationsförmåga
• Du är van att arbeta självständigt och i ett högt tempo
• Du har tidigare presterat mycket goda säljresultat och söker nu nästa utmaning i karriären
• Du har en positiv inställning till arbetet och är en tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna


Du erbjuds

Du erbjuds en bred och stimulerande tjänst där du får möjlighet att bidra med dina idéer och ditt engagemang. Som Sales Manager blir du en del av en fartfylld organisation med korta och snabba beslutsvägar i ett team som kännetecknas av stark entreprenörsanda, engagemang och professionalism. Vi präglas av en företagskultur med högt i tak, hög ambitionsnivå och en lekfull arbetsmiljö mitt i city. Du kommer att jobba med kompetenta och drivna arbetskollegor. Tjänsten är placerad i nyrenoverade och trevliga lokaler på Biblioteksgatan i centrala Stockholm.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Internal Recruiter & HR Coordinator Niklas Westberg på niklas.westberg@jurek.se Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning AB utsågs nyligen till DI-gasell för femte året i rad. Med detta tar vi sikte på att fortsätta vår framgångsrika utveckling och behöver nu utöka med en Sales Manager till vårt Stockholmskontor. Du blir personalansvarig för åtta kollegor och rapporterar till Head of Sales Stockholm.

Sedan starten år 2006 har vi expanderat varje år och vår ambition är att behålla samma tillväxt även i framtiden. Vi erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Vill du vara med på vår framgångsrika resa?

 

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Niklas Westberg
0707-80 43 79
niklas.westberg@jurek.se
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 7 juni . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 7 maj

Kategorier : Chef & Ledning Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Sales Manager till Jurek Stockholm