Jurek Bemanning

Sales & Business Developer till PwC i Jönköping

Vill du representera ett av världens mest kända varumärken, utvecklas och driva försäljning i en stimulerande miljö? Vi söker nu en Sales & Business Developer till vår region i Mellansverige med utgångspunkt på vårt Jönköpingskontor


Arbetsbeskrivning

Ditt fokus kommer vara att bearbeta och skapa nya, långsiktiga relationer samt utveckla befintliga samarbeten i syfte att skapa maximal affärsnytta för våra kunder.

I rollen kommer du att prospektera, boka möten, genomföra interaktioner med kunder och erbjuda rådgivningstjänster. Tjänsterna vi erbjuder innefattar bland annat: revision, skatt- och affärsrådgivning samt transaktionsrådgivning och du kommer att arbeta i nära samarbete med våra experter inom respektive område.

Du kommer att jobba i region mellan och utgå från Jönköpingskontoret, där det i dag sitter ca 70 personer. Även Linköping och Norrköping kommer vara centrala orter i din roll som säljare och du kommer ha ett nära samarbete med kontorschefer och experter. Utöver det kommer du tillhöra Region Väst med säljledning och styrning från Göteborg med tät uppföljning och kunskapsutbyte. Din vardag kommer vara på resande fot med möjlighet att styra dina dagar.


Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av tjänsteförsäljning och ett brinnande intresse för att skapa långsiktiga affärsrelationer med säljcykler som sträcker sig över tid. Är du intresserad av näringsliv och företagande och strävar att alltid hitta de bästa lösningar för dina kunder kommer du trivas i denna roll.

För att passa i rollen ser vi att du har:
-Dokumenterad erfarenhet inom B2B försäljning
-Mycket god samarbetsförmåga och social kompetens
-God förmåga att arbeta självständigt, ta initiativ och vara drivande
-Van vid av att diskutera och förhandla med beslutsfattare på medelstora/stora bolag
-Ett resultatorienterat och analytiskt förhållningssätt

Som person är du driven, förtroendeingivande och trivs med att arbeta i team med våra experter som ansvarar för leveransen där du ofta kommer ha en naturligt projektkoordinerande roll för de olika kontaktytorna. Du tycker om att arbeta med komplex försäljning och har en naturlig affärsmässighet. Du känner dig bekväm i en rådgivande roll som säljare och van att presentera kundanpassade lösningar. Har du ett utvecklat nätverk i Mellan Sverige ser vi detta som meriterande.

Har du akademisk/eftergymnasial bakgrund inom exempelvis finans, ekonomi eller försäljning är detta meriterande men kan kompenseras med erfarenhet. Körkort är ett krav.

Du erbjuds
Du kommer att erbjudas en stimulerande roll på ett modernt bolag med bra förmåner.

PwCs företagskultur stödjer alla former av utveckling och initiativ. Den präglas av öppenhet, kommunikation, gemenskap och respekt för individen. PwC satsar stora resurser på kontinuerlig återkoppling med individuella utvecklingsplaner, ledarskapsprogram och utbildning både i intern och extern regi. Är du vår nästa kollega finns det stora möjligheter till en intressant personlig utveckling hos oss!


Vilka är vi?

PwC Sverige är marknadsledande inom revision, skatte- och affärsrådgivning med 2800 medarbetare och 34 kontor runt om i landet. Med erfarenhet och unik branschkunskap utvecklar vi värden för 45 000 kunder vilka utgörs av globala företag, svenska storföretag och organisationer, mindre och medelstora, främst lokala företag samt den offentliga sektorn. PwC Sverige drivs som en självständig och oberoende juridisk enhet. Vi ingår i det globala nätverk PwC har och delar våra kunskaper, erfarenheter och lösningar med fler än 250 000 medarbetare i 158 länder för att utveckla nya perspektiv och praktiska råd.

I denna rekryteringsprocess samarbetar PwC med Jurek Rekrytering & Bemanning. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Kvist via karin.kvist@jurek.se alternativt 0739-42 56 10. Urvalsprocessen sker löpande och du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.
 
Område:

Jönköping
Jönköpings län

Anställning:

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Karin Kvist
0739-425610Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Jönköping . Publicerat : 20 september

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Sales & Business Developer till PwC i Jönköping