Jurek Bemanning

Sales & Business Developer till PwC Göteborg

PwC Sverige är marknadsledande inom revision, redovisning, skatte- och affärsrådgivning. Vi har cirka 50 000 kunder som består av allt från globala företag till små och medelstora företag och offentlig sektor. Vi finns på 100 orter och har 3 700 medarbetare.

Arbetsbeskrivning
Vill du representera ett av världens mest kända varumärken, utvecklas och driva försäljning i en stimulerande miljö? Vi söker nu en Sales & Business Developer till vårt kontor i Göteborg.

Ditt fokus kommer vara att bearbeta och skapa nya, långsiktiga relationer samt utveckla befintliga samarbeten i syfte att skapa maximal affärsnytta för våra kunder.
I rollen kommer du att prospektera, boka möten, genomföra interaktioner med kunder och erbjuda rådgivningstjänster. Tjänsterna vi erbjuder innefattar bland annat: revision, redovisning, skatt- och affärsrådgivning och du kommer att arbeta i nära samarbete med våra experter inom respektive område.

Du tillhör ett team med ytterligare fem säljare i regionen och rapporterar till försäljningschefen. Du kommer att ansvara för försäljning mot våra kunder i Göteborg samt ha ansvar för att driva försäljning i närliggande orter i Västergötlands län. Tjänsten innebär resor.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av försäljning och ett brinnande intresse för att skapa långsiktiga affärsrelationer.

För att passa i rollen ser vi att du har:

-Dokumenterad erfarenhet inom B2B försäljning
-Mycket god samarbetsförmåga och social kompetens
-God förmåga att arbeta självständigt, ta initiativ och vara drivande
-Van vid av att diskutera och förhandla med beslutsfattare på små och medelstora bolag
-Ett resultatorienterat förhållningssätt

Som person är du driven, förtroendeingivande och trivs med att arbeta i team med våra experter som ansvarar för leveransen. Du tycker om att arbeta med komplex försäljning och har en naturlig affärsmässighet. Du känner dig bekväm i en rådgivande roll som säljare och van att presentera kundanpassade lösningar. Har du ett utvecklat nätverk i Göteborgsregionen med omnejd ser vi detta som meriterande.
Har du akademisk/eftergymnasial bakgrund inom exempelvis finans, ekonomi eller försäljning är detta meriterande men kan kompenseras med erfarenhet. Körkort är ett krav.

Du erbjuds
Du kommer att erbjudas en stimulerande roll på ett modernt bolag med bra förmåner.
PwCs företagskultur stödjer alla former av utveckling och initiativ. Den präglas av öppenhet, kommunikation, gemenskap och respekt för individen. PwC satsar stora resurser på kontinuerlig återkoppling med individuella utvecklingsplaner, ledarskapsprogram och utbildning både i intern och extern regi. Är du vår nästa kollega finns det stora möjligheter till en intressant personlig utveckling hos oss!

I denna rekryteringsprocess samarbetar PwC med Jurek Rekrytering & Bemanning. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Nina Grundström via nina.grundstrom@jurek.se. Urvalsprocessen sker löpande och du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

 

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Nina Grundström
0708 95 59 82

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 27 mars . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Sales & Business Developer till PwC Göteborg