Jurek Bemanning

Sales Assistant sökes

Har du tidigare erfarenhet från administration och tycker rollen som Sales Assistant lockar?
Läs då gärna vidare, då kan detta vara rätt uppdrag för dig!


Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en Sales Assistant för vår kund inom Telecom. Du kommer arbeta i en varierande och spännande roll.

Dina arbetsuppgifter kommer vara administrativa arbetsuppgifter inom B2B Sales Operations, såsom t.ex. koordinera utbildningar och hjälpa till med datamigrering i samband med byte av CRMsystem.

Vi ser gärna att du har minst 2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och känner dig bekväm i en sådan roll. Du behärskar Officepaketet och känner dig systemvan, har du tidigare erfarenhet från Salesforce och Sharepoint är detta meriterade. Du är behärskar både svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du en service-minded multi-tasker som har ett positivt mindset. Du är systematisk, noggrann och stresstålig. Vidare ser vi att du är väldigt självständig och en driven teamplayer.


Du erbjuds

En spännande och varierande roll på ett stort bolag. Detta är ett konsultuppdrag via Jurek Rekrytering & Bemanning med start så snart som möjligt och cirka 3-4 månader heltid. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Monia Letmark på monia.letmark@jurek.se. Du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se. Urval sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.
 
Sökord: Sales, assistant, assistent, sales assistant, administration, administratör


Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

Monia Letmark


Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 15 januari

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Sales Assistant sökes