Jurek

Roligt uppdrag som redovisningsekonom, start omgående!

Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi nu en redovisningsekonom för ett uppdrag på ett spännande företag i Göteborg, Hisingen. I denna roll kommer du att arbeta med flertalet ekonomirelaterade processer så som löpande bokföring, månadsbokslut, vara behjälplig vid årsbokslut med mera. Då detta är en roll med bredd ser vi gärna att du arbetat minst 5 år som redovisningsekonom eller financial controller.

 

Uppdraget är en konsultanställnig med start omgående som sträcker sig till och med årsskiftet 2021/2022, med chans till förlängning. Detta är en god möjlighet för dig som vill få chansen att utvecklas på ett spännande företag och få en rolig och variationsrik arbetsdag.

 

 

Vem söker vi till denna roliga roll?

Vi söker dig som är utbildad inom ekonomi, och har jobbat minst 5 år som redovisningsekonom eller financial controller. För att trivas i denna rollen tror vi att du är självgående, noggrann, analytisk och strukturerad. Du är bra på att se vad som behöver prioriteras för stunden och klarar av att hålla ett högt tempo under arbetsdagen. Är du redo för att ta nästa steg i karriären och växa i din yrkesroll är detta troligtvis rätt tjänst för dig!

 

 

Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag - vilket betyder att du kommer att vara anställd av Jurek , men arbeta ute hos vår kund. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se. Ansök på www.jurek.se

 

Område: Göteborg

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 28 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Roligt uppdrag som redovisningsekonom, start omgående!