Jurek Bemanning

Roligt uppdrag i spännande organisation - ekonomiassistent

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent till ett spännande företag beläget i härliga lokaler på Lindholmen. I denna roll ingår det varierande arbetsuppgifter som tillexempel ankomstregistrering av leverantörsfakturor, stämma av inbetalningar, bokföra banktransaktioner, registrera bokföringsorder, skicka betalningsfiler med mera.

Detta är en konsultanställning initialt men med chans att bli anställd hos kunden längre fram. Vill du bli en del av ett varmt, kompetent och trevligt team där du dessutom får växa och utvecklas i din roll tar jag med glädje emot din ansökan!

Vem söker vi?
Vi ser att du som söker har några års erfarenhet som ekonomiassistent och är självgående i din roll. Du som söker är trygg, prestigelös och duktig på att samarbeta med andra. Vi tror att du är ute efter ett långsiktigt uppdrag där du kan vara med och göra skillnad.

Vidare tror vi att du är lyhörd, social och initiativtagande. Då kontoret präglas av värme och gemenskap kommer du snabbt in i gruppen och får en rolig och stimulerande arbetsdag.

Du erbjuds
Du erbjuds en bred roll som ekonomiassistent i fina lokaler i Göteborg. Tjänsten är ett långsiktigt konsultuppdrag. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Julia Järvholm

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 7 juni . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Roligt uppdrag i spännande organisation - ekonomiassistent