Jurek

Risk Manager till group.one

Vill du vara en del av en internationell organisation i en nyinrättad roll som Risk Manager och få möjlighet att vara med och påverka? Är du van att arbeta både strategiskt och operativt? Då kan detta vara rollen för dig!

 

I rollen som Risk Manager kommer du arbeta hands-on med internkontroll och redovisningsrelaterade processer. Du kommer även att arbeta strategiskt samt koordinera risk management.

 

Rätt kandidat är van att arbeta processorienterat och förstår därmed processer för att snabbt kunna analysera var riskerna kan finnas. Du är ansvarig för att vara uppdaterad på relevanta lagar och regler, analysera hur organisationen bör integrera risker samt avrapportering av dessa.

 

Rollen rapporterar till CFO.

 

Vem är du?

Du har med fördel en bakgrund inom revision och har sedan förflyttat dig till redovisning.

Sannolikt har du 5–7 års arbetslivserfarenhet.

 

Rätt kandidat är van att arbeta strategiskt, har en helikoptersyn och kan koordinera riskarbetet. Du har tidigare erfarenhet vid flera kontaktytor och är bekväm att kommunicera med alla delar av organisationen. Det är meriterande om du har nordisk eller internationell erfarenhet. Då det är en snabbrörlig organisation är du van vid detta och har utvecklat en flexibilitet. Vidare är du flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

 

Som person är du trygg och stabil och kommunicerar med en tydlighet samt har en ödmjuk approach.

 

Om företaget

group.one är en ledande europeisk leverantör av onlinenärvaro, molnvärd samt digitala marknadsföringstjänster. De har över 2 miljoner kunder och är verksamma i över 11 länder.

 

Ansökan

Start: Så snart som möjligt eller enligt överenskommelse

Omfattning: Tillsvidareanställning, heltid

Placering: Malmö

 

I denna rekryteringsprocess samarbetar group.one med Jurek Recruitment & Consulting. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via email utan ansökan sker via Jureks hemsida www.jurek.se. För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Nandie Olsson, via email nandie.olsson@jurek.se

 

Område

Malmö

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 8 april

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Risk Manager till group.one