Jurek Bemanning

Revisor / Revisorsassistent till Axion Revisionsbyrå i Malmö

Om verksamheten
Axion Revisionsbyrå AB är en privatägd revisionsbyrå med kontor i Malmö och Staffanstorp. Vi arbetar med redovisning, revision, skattefrågor och företagsrådgivning. Vi har 30 års branscherfarenhet. Våra medarbetare är auktoriserade revisorer, auktoriserade redovisningskonsulter och redovisningsekonomer. Därtill kommer ett rikt kontaktnät av affärsjurister, skattekonsulter och andra specialister inom näringslivet. Vi är en del av TIAG som ingår i TAG Alliance, som är ett av de större internationella nätverken för privatägda revisionsbyråer och advokatbyråer.

 

 

Arbetsbeskrivning
I rollen som revisor / revisorsassistent kommer du arbeta i ett team med revison- och rådgivningsuppdrag där rollen innebär ett stort eget ansvar och där du har en tydlig rådgivande roll. Du analyserar och bidrar till slutsatser kring den information kunden presenterar. Uppdragen är av skiftande storlek och inom många olika branscher, vilket gör arbetet både omväxlande och socialt. Du kommer att arbeta med Axions kunder både från kontoret och ute på plats hos kunderna. Tillsammans med dina kollegor utgör du ett bollplank i ekonomiska frågor och hjälper kunder att förverkliga sina visioner.

 

Teamet består idag av 13 personer, både inom redovisning och revision. Du kommer arbeta tätt tillsammans med 1-2 personer samt med en auktoriserad revisor och det finns mycket bra utvecklingsmöjligheter i bolaget. Här finns det chans att komma in i en mycket kompetent organisation med 30 års branscherfarenhet. Bolaget satsar på sin personal och därför finns det möjlighet att i framtiden få bekostat sin auktorisation.

 

 

Vem är du?
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi med inriktning redovisning/revision samt 1-4 års erfarenhet av rollen som revisor eller revisorsassistent. För att trivas i rollen är det en förutsättning att du tycker om utveckling, förändring och utmaningar. Du är flytande i svenska språket, både i tal och skrift. Vi ser det som meriterande om du även arbetat i en internationell miljö och är duktig på engelska. Eftersom att du kommer att vara ute hos kunder är det ett krav att du innehar B-körkort.

 

I denna rekryteringsprocess kommer det också att läggas stor vikt vid din personlighet. Vi söker dig som är driven, självgående och affärsorienterad. Du är också ansvarsfull, kvalitetsmedveten och lojal.

 

 

Du erbjuds?
Hos Axion har du goda karriärs- och utvecklingsmöjligheter där du från första början får ta ett stort ansvar. Du kommer också att få möjlighet att gå de utbildningar som krävs för att kunna bli auktoriserad revisor. Arbetsklimatet hos Axion Revisionsbyrå AB är öppet och rakt, vilket ger en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö. Här hjälps man åt och stödjer varandra för att leverera tjänster med hög kvalitet och stort engagemang för bästa kundupplevelsen. Vårt huvudkontor finns i Limhamn i Malmö.

 

I denna rekryteringsprocess samarbetar Axion Revisionsbyrå AB med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urvalsprocessen sker löpande och du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Karin Thorstensson eller karin.thorstensson@jurek.se

 

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se

 

Vi ser fram emot att höra från dig redan idag!

 

Vi tar inte emot ansökningar via mail.

 

 

Start:
Enligt överenskommelse

 

 

Sista ansökningsdag:
Snarast, vi går igenom urvalet löpande.

 

Område:
Malmö
Skåne län

 

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:
Karin Thorstensson
karin.Thorstensson@jurek.se

 

 

 

 Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Malmö

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Revisor / Revisorsassistent till Axion Revisionsbyrå i Malmö