Jurek

Restaurangansvarig/Sommelier till Hufvudsta Gård

Hufvudsta Gård Mat & Möten är en magisk plats för möten, events och representationsmiddagar, känt för sin vackra miljö och sitt förstklassiga kök. Dagtid serveras frukost, fika, 2-rätters lunch samt eftermiddagskaffe med stor kakbuffé. På kvällarna erbjuder vi affärsmiddagar och matlagningsaktiviteter för företag och after works.

 

Nu söker vi Restaurangansvarig/Sommelier med passion för dryck då vår Malin flyttar till Tällberg med sin familj.

 

Arbetet består av att lägga schema och arbetsleda servisen och att dagligen arbeta i service med att servera och inspirera gäster till att äta och dricka god och vällagad mat. Du kommer att ta fram och utveckla vårt dryckessortiment, sätta drycker till våra menyer, hålla provningar för kunder, delta vid matlagningskurser samt att löpande utbilda och inspirera dina kollegor. En annan viktig del i arbetet består av att utvärdera och skriva och presentera dryckestips i våra sociala medier (även på film) samt att delta på olika typer av events och att kontinuerligt arbeta med merförsäljning av drycker och extra måltider i restaurangen.

 

 

Vi söker dig som

• har något eller några års erfarenhet av att leda servisarbete inom restaurang och ansvarar för inköp, planering och bemanning

• älskar att arbeta i serveringen bland gästerna och sprida glädje kring mat och dryck och håller en hög servicenivå

• är utbildad sommelier och har ett starkt intresse för, och god kunskap om, dryck och som självständigt kan hålla dryckesprovningar för våra gäster på såväl svenska som engelska samt utbilda personalen internt

• tycker om inredning, blommor och att ha fint runtomkring dig

• är flexibel och gillar att arbeta i ett litet team där alla hjälps åt att ge bästa service till våra gäster

 

 

Vi erbjuder dig

• Bra arbetstider. Arbetspassen är förlagda enligt rullande schema, både dagar och kvällar, måndag till fredag. Vi har stängt på sommaren och skolornas lov

• En citynära arbetsplats i inspirerande miljö där vi levererar kvalitet från början till slut

• Ett nära samarbete med såväl kökschef som platschef och en nyckelroll i utvecklingen av restaurang och dryckesutbud

• En arbetsplats där det är nära till skratt och med nöjda gäster

• Vällagad, god och näringsrik lunch, friskvårdsbidrag, mobiltelefon och möjlighet till inspirationsbidrag och kompetensutveckling

 

 

Om oss

Alla måltider på Hufvudsta Gård lagas från grunden med bästa tänkbara råvaror. I första hand väljer vi ekologiskt och närproducerat. Vi arbetar enligt "Clean Eating by us" där vi tar stort ansvar för den mat vi serverar med hänsyn till vår miljö, våra gäster och våra medarbetare. Vi stödjer kampen för renare världshav och försöker aktivt minska vår användning av plast. För mer information se: http://www.huvudstagard.se/

 

 

Hur blir jobbet mitt?

Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt. Lön enligt överenskommelse som speglar kompetens, erfarenhet och tidigare meriter.

 

Vi samarbetar i denna rekrytering med Jurek Business Support, för frågor kring tjänsten går det bra att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Susanne Waering på e-post: susanne.waering@jurek.se. Är du den vi söker och känner igen dig i ovan beskrivning – tveka inte då att söka nu! Intervjuer kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Område: Solna

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 30 augusti

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Restaurangansvarig/Sommelier till Hufvudsta Gård