Jurek Bemanning

Residual Value Risk Specialist till BMW

Residual Value Risk Specialist

Vi söker nu en Residual Value Risk Specialist till en av världens mest framgångsrika tillverkare av bilar och motorcyklar - BMW Group. BMW Group är med deras tre varumärken BMW, MINI och Rolls-Royce, världens ledande premiumtillverkare av bilar och motorcyklar samt erbjuder finansiella och mobila premiumtjänster. Framgången för BMW Group har alltid baserats på långsiktigt tänkande och ansvarsfulla beslut. Företaget har därför etablerat en ekologisk och social hållbarhet genom hela varukedjan, omfattande produktansvar och ett tydligt åtagande att spara resurser som en integrerad del av strategin.

 

Alla som jobbar inom BMW Group är stolta att leverera bilar och kundupplevelser med högsta kvalitet. Deras kunder över hela världen är stolta bilägare. Vill du också vara stolt? Dela med dig av din passion för riskhantering.

 

Som Residual Value Risk Specialist ansvarar du för att proaktivt säkerställa en korrekt riskhantering gällande restvärdesanalys inom BMW Group Northern Europe. Rollen rapporterar till CRO Northern Europe och är placerad på kontoret i Sollentuna.

 

 

Arbetsuppgifter:

  • Identifiera och analysera restvärdesrisker
  • Rapportera och kommunicera risker till ansvariga i de nordiska länderna
  • Analysera och följa upp nyckeltal
  • Utvärdera och analysera processer inom restvärdesrisk
  • Utveckla och effektivisera interna processer

 

 

Om dig

Vi söker dig som har akademisk utbildning inom ekonomi och minst 3-5 års relevant erfarenhet av att arbeta med riskhantering inom fordons- eller finansbranschen. Det är en stor fördel om du arbetat med att analysera stora datamängder och arbetat i en nordisk roll. Du har mycket bra kunskaper i Excel och har en stark analytisk förmåga. Du arbetar obehindrat med svenska och engelska som arbetsspråk.

 

För att lyckas i rollen behöver du ta stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är mycket analytisk, initiativrik, och resultatdriven. Du kombinerar detta med en mycket bra och övertygande kommunikations- och presentationsförmåga och har ett stort fokus på detaljer.

 

 

Viktigt för tjänsten är

- tidigare erfarenhet av att analysera restvärdesrisker

- analytisk, matematisk och kommunikativ förmåga

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

 

 

Om anställningen

Tjänsten är placerad på BMW Financial Services nordiska huvudkontor i Silverdal/Sollentuna. Lokalerna är moderna och innehåller bland annat en lunchrestaurang och gym med träningspass. Som BMW anställd får alla möjligheten att köra sin egen BMW eller MINI till förmånliga villkor.

 

 

Om ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar BMW med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Mari Jehrlander, tel.0736-12 05 55. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vi vill gärna ha ditt CV på engelska. Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden.

 

Ingen kör BMW av en slump. Det är ett medvetet val, ofta ett resultat av en dröm. Inte heller finns det någon som jobbar för BMW av en händelse. Vill du jobba hos oss? Välkommen med din ansökan bestående av CV och ett personligt brev.

 

 

Om verksamheten

BMW Financial Services är BMWs eget finansbolag. Vi är ett helägt bolag inom BMW Group. Vi har lång erfarenhet av att finansiera BMW-bilar och kan BMW, bättre än något annat finansbolag. I dagsläget finansierar vi miljontals bildrömmar runt om i världen. Vi är en del av bilköpet. Kunden väljer sin BMW i första hand för att den är rolig att köra och inte för att det är roligt med finansiering och pappersarbete. Därför har vi sett till att det är enkelt och bekvämt att finansiera bilen hos oss. Huvudkontoret för Norden ligger i Stockholm. I Sverige har vi funnits sedan 1999.

 

 

Område:

Sollentuna

Stockholms län

 

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:

Mari Jehrlander

0736-120555

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 10 april . Arbetsort : Sollentuna . Publicerat : 20 februari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Residual Value Risk Specialist till BMW