Jurek

Rekryteringskoordinator till roligt uppdrag juni-september!

Arbetsbeskrivning

I rollen som rekryteringskoordinator stöder du kunden i alla delar av rekryteringsprocessen. Du kommer att arbeta i nära samarbete med kundens rekryterare och se till att ni anställer topptalanger vars värderingar är i linje med kundens kultur. Din arbetsdag kommer att vara variationsrik och rolig och du kommer att arbeta med en mängd olika spännande arbetsuppgifter så som att screena CV, telefon- / videointervjuer, referenskontroller och dokumentation.

 

Detta är ett konsultuppdrag om 100% med start 1 juni som sträcker sig till början utav september. Du kommer att vara anställd hos Jurek men arbeta ute hos vår kund.

 

 

Vem söker vi till denna roll?

För att lyckas i denna roll har du en universitetsexamen inom HR och helst lite erfarenhet av rekrytering / search. Vi söker dig med en serviceinriktad "allt är möjligt" personlighet som är passionerad och engagerad. Kunden arbetar med många olika intressenter internationellt och har ibland korta tidsfrister, så vi tror att du som söker är stresstålig och trivs i en snabbrörlig miljö.

 

 

Vidare så behöver du som söker ha en hög integritet samt en stark kommunikations- och samarbetsförmåga. Sist men inte minst måste du behärska flytande engelska, både muntligt och skriftligt.

 

 

Du erbjuds

Ett roligt och spännande jobb som rekryteringskoordinator ute hos vår kund. Detta är ett konsultuppdrag med start 1 juni som sträcker sig till början av september 2021. Vid frågor eller funderingar går det fint att maila ansvarig konsultchef Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 

Område: Göteborg

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 19 maj

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Rekryteringskoordinator till roligt uppdrag juni-september!