Jurek

Rekryteringskonsult till Jurek Göteborg!

Du kanske har hört talas om Jurek Recruitment & Consulting? Kanske har du lärt känna vår entreprenörsdrivna VD och grundare Shervin Razani i Draknästet?

 

Nu söker vi i Region Väst en grym rekryterare som vill vara med och ta Jurek till nästa nivå! Vi söker en person som trivs i en inkluderande företagskultur som präglas av driv, kvalitet, engagemang, kundfokus och inte minst arbetsglädje! Hos oss får du utvecklas i en expansiv miljö i en koncern med stark entreprenöriell anda och inte minst sitta på ett Göteborgs finaste kontor i Våghuset!

 

Vi skulle kunna skriva en hel annons om vilka krav och erfarenheter som skulle krävas för jobbet men det gör vi inte. Vi har insett att det i förlängningen inte är det viktigaste, det viktigaste är att få in rätt person med rätt värderingar som är lika mån om kunder och kandidater som vi! Så ta nu chansen och bli vår nya kollega på Jurek i Göteborg!

 

Vem söker vi?

Vi söker dig som brinner för rekrytering, service och mötet med människor. Du är en driven och nätverkande person som är lätt att tycka om, är nyfiken och intresserad och värdesätter relationen med kunder, kandidater och kollegor. Du är en härlig person som delar Jureks värderingar om en inkluderande kultur där alla bidrar till en glädjefylld arbetsplats.

 

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder en fantastisk möjlighet att bli en del av ett snabbväxande företag med fokus på fortsatt tillväxt. Du kommer att få utvecklas tillsammans med ett redan framgångsrikt team som är redo att nå nya höjder. Hos oss på Jurek får du en företagskultur som präglas av högt driv, engagemang, egna initiativ, kundfokus och arbetsglädje.

 

Nu är vi redo att fortsätta vår resa framåt – vill du vara med?

 

Känner du igen dig i beskrivningen och är nyfiken på att veta mer om rollen är du varmt välkommen att höra av dig till Regionchef Elin Kaber på elin.kaber@jurek.se.

 

Vi tar ej emot ansökan via mail, vänligen sök via annons.

 

Område

Göteborg

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 8 februari

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Rekryteringskonsult till Jurek Göteborg!