Jurek

Rekryteringskonsult inom HR till Jurek Göteborg

Jurek i Göteborg arbetar med de mest varierade och roliga roller man kan tänka sig i vår bransch. Vi utmanas dagligen av nya spännande förfrågningar från våra samarbetsparter. Det går bra för oss och vi behöver utöka vårt team med en rekryteringskonsult till vårt specialistområde HR. Det som präglar vårt team är arbetsglädje, kollegiala samarbeten, målorientering och stort engagemang. Låter det lockande? Fortsätt då läsa hela annonsen så får du veta mer!

 

 

Arbetsbeskrivning

Som rekryteringskonsult inom HR arbetar du i en affärsnära roll där du hela tiden bygger relationer med både våra kunder och kandidater, för att hitta en perfekt match. Du kommer att arbeta med rekrytering av chefer, specialister och generalister främst inom vårt specialistområde HR. Som rekryteringskonsult driver du hela rekryteringsprocessen, från kravprofil och annonsering till urval, intervjuer, kandidatpresentationer till att använda analysverktyg och färdighetstester.

 

Som rekryteringskonsult har du daglig och fortlöpande kontakt med såväl kandidater som kunder och hanterar flera rekryteringsprocesser parallellt. Du gillar att tempot är högt och att våra kunder och kandidater vill ha en hög kvalitet. Vi är ett stolt och samlat lag som har kul ihop och vi peppar varandra i motvind och firar också våra segrar.

 

Vi arbetar i team och därför kommer du ha ett nära samarbete med researcher och kundansvarig. I ditt närmsta team ingår flera rekryteringskonsulter, researcher samt gruppchef.

 

 

Vem är du?

Vi tror att du är en stjärna på att prioritera och planera och en person som gillar struktur och ordning. Du är en lösningsorienterad person som gärna hittar nya vägar och tänker kreativt i situationer som uppstår. Du har mycket god kommunikationsförmåga i både tal och skrift, hög social kompetens och har lätt för att skapa förtroende.

 

Kollegorna är det viktigaste vi har på Jurek och du trivs som bäst när du får arbeta med människor och lyckas tillsammans i team. Du en relationsbyggare med genuint intresse för människor och har lätt för att skapa nya kontakter. Du tar ansvar för ditt arbete och har hög ambitionsnivå och drivkraft i enlighet med dina kollegor.

 

Du brinner för HR området och vi ser gärna att du har PAO-Programmet som studiebakgrund samt flera års erfarenhet i olika roller inom HR. Har du även tidigare erfarenhet som konsultchef eller rekryterare hos någon av våra kollegor i branschen – eller med rekrytering inhouse som rekryterare eller Talent Acquisition Specialist är det meriterande men inget krav. Vidare ser vi gärna att du är en social person som gärna tar ditt nätverk till hjälp för att fördjupa relationen till kunder och kandidater.

 

Sist men inte minst är du en trevlig person som delar Jureks värderingar om en inkluderande kultur där alla är med och bidrar till en glädjefylld arbetsplats.

 

 

Att jobba på Jurek

Hos oss får du utvecklas i en expansiv miljö med positiva och engagerade kollegor. Jurek är en fartfylld organisation med stark entreprenörsanda. Du kanske redan har sett vår VD och grundare Shervin Razani i Draknästet? Om inte väntar snart säsong 2.

 

Du kommer till ett bolag där du har ett tätt samarbete med kompetenta och drivna arbetskollegor på ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom Ekonomi, Juridik, HR, Marknad & Kommunikation och Business Support. Tjänsten är i placerad i våra trevliga lokaler på Kungsgatan 17 i centrala Göteborg.

 

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Gruppchef Maria Holmberg på maria.holmberg@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Sökord: Rekrytering, Bemanning, Rekryteringskonsult, Researcher, Konsultchef, Talent Acquistion

 

Område

Göteborg

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 21 april

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Rekryteringskonsult inom HR till Jurek Göteborg