Jurek Bemanning

Rekryteringsassistent till IT/Retail-företag i Sthlm

Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning

Vi på Jurek Rekrytering & Bemanning söker nu efter en Rekryteringsassistent till ett spännande IT/Retail-företag i Marievik i Stockholm. Du kommer att arbeta i ett högt tempo och stötta bolagets Konsultchefer som har hand om samtliga konsulter. I denna tjänst kommer att arbeta administrativt tillsammans med andra kollegor på HR avdelningen. Rollen kommer att vara bred och du kommer att ha ansvar för de administrativa bitarna för rekryteringsprocessen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta;

- Stötta i processen kring att skapa kravprofiler och annonser
- Hjälpa till med urval, search, intervjuer och referenstagningar
- Ansvara för onboarding/offboarding
- Ansvara för avtal, förlängningar och avslut
- Ansvara för övrig personaladministration

Vem är du?

Vi söker dig med ca. 5 års erfarenhet från en liknande roll och som arbetat brett med detta i en stor organisation. Vi ser även gärna att du har arbetat med engelska som koncernspråk då dina närmsta chefer enbart pratar engelska. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i en assisterande roll inom rekrytering i stora projekt.

Du är en person som brinner för administration och människor, samt att du är van vid att arbeta i en koordinerande roll med högt tempo. Du trivs med att hålla igång flera processer samtidigt. Du är en trygg och relationsskapande person med en positiv och professionell inställning. Du är social, flexibel och hjälpsam mot dina kollegor och kandidater, samt prestigelös och självgående vid utförande av dina arbetsuppgifter.

Du erbjuds

En utmanande och spännande roll hos ett företag med driv och engagemang. Kontoret ligger placerat i stora och fina lokaler i Marievik i Liljeholmen. Du kommer initialt att vara anställd som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning i ca. 6 månader (sista oktober till att börja med) men det finns mycket stora chanser till förlängning! Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Victoria Dall på victoria.dall@jurek.se. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Start

4:e juni

Lön

Enl. ök

Sista ansökningsdag

Intervjuer sker löpande

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Victoria Dall
victoria.dall@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 22 juni . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Rekryteringsassistent till IT/Retail-företag i Sthlm