Jurek

Rekryteringsassistent till Deloittes HR-avdelning

Har du nyligen tagit studenten och söker ett spännande ingångsjobb? Lockas du av att få insyn i hur en professionell HR-avdelning arbetar? Blir du ofta beskriven som strukturerad, serviceinriktad och driven? Söker du en roll som innebär administration, service och internsupport? Nu söker Deloitte en Rekryteringsassistent till sin HR-avdelning. Är du den vi söker?

 

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som rekryteringsassistent kommer du att ingå i Deloittes HR-avdelning som idag består av 20 medarbetare. På avdelningen är det flera som är involverade i rekryteringsarbetet. Du kommer i din roll främst att stötta våra rekryteringsspecialister som jobbar med rekrytering av juniora talanger. Som rekryteringsassistent hos oss har du daglig kontakt med såväl kandidater som rekryterande chefer inom organisationen.

 

Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis innefatta att:

• Boka och koordinera intervjuer

• Koordinera caseintervjuer

• Publicera annonser

• Hålla löpande kontakt med kandidater och rekryterande chefer

 

Du fyller en viktig funktion i att säkerställa en god kandidatupplevelse såväl som att hålla rekryterande chefer uppdaterade och informerade. Rollen är i stor utsträckning koordinerande, där du fungerar som länk mellan rekryteringsteamet, kandidat och rekryterande chef.

 

 

Vi söker dig som:

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning och är på jakt efter ditt första jobb. Har du dessutom tidigare arbetslivserfarenhet från liknande roll, service och/eller administration ser vi det som starkt meriterande.

 

Dina personliga egenskaper kommer väga tungt i denna rekrytering och vi söker dig som är serviceinriktad och engagerad, du har en prestigelös attityd till ditt arbete och är gärna den som hjälper till där det behövs. Du är strukturerad och ordningsam som person och har inga problem att hantera flera arbetsuppgifter parallellt. Vidare har du mycket goda kunskaper i svenska och engelska och Office-paketet. För att trivas på Deloitte bör du även vara utåtriktad, flexibel och stresstålig.

 

 

Du erbjuds

På Deloitte kommer du arbeta i ett spännande och utmanande affärsklimat där du får stora möjligheter till erfarenhetsutbyte och personlig utveckling. Du blir en del av ett globalt nätverk med kollegor som alla har en stark drivkraft att göra verklig skillnad för våra klienter. Här ges du insyn i hur en HR-avdelning arbetar och kommer samla på dig värdefull erfarenhet inför framtiden. Du kommer tillträda en omväxlande roll med många kontaktytor.

 

 

Ansökan

Tjänsten är ett konsultuppdrag via Jurek HR med start i augusti och löpande tio månader framåt. Vid frågor rörande rollen är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef My Andersson på my.andersson@jurek.se. Urval och intervjuer hanteras löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Är du den vi söker? Skicka då in din ansökan direkt!

 

Som ett kvalitativt led i Deloittes rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare, trygga arbetsmiljön för våra medarbetare och möta regelkrav. Bakgrundskontrollsprocessen genomförs i samarbete med ToFindOut. https://tofindout.se/sv/faq/

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 14 juli

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Rekryteringsassistent till Deloittes HR-avdelning