Jurek

Rekrytering av HR Partner till ett Bravida i spännande fas

Är du en person som trivs med att konstant utvecklas och föredrar att arbeta i en vänlig miljö med ett högt tempo? Som HR Partner hos Bravida så får du möjlighet att arbeta med frihet under ansvar och därmed låta ditt driv och din passion för HR hjälpa oss att implementera vår HR strategi och stödja våra chefer i viktiga beslut. Just nu söker vi en HR-Partner till division Stockholm.

 

 

Om Jobbet

I Division Stockholm så arbetar våra HR funktioner mycket verksamhetsnära och som HR partner så kommer du att vara ansvarig för HR-arbetet i två av våra sex regioner. I denna roll så kommer du att agera som affärsstöd till våra chefer och assistera dem i alla beslut som rör HR frågor i Bravidas verksamhet. Som HR- Partner är du även de olika regionchefernas högra hand när det kommer till HR frågor och som HR- Partner har du själv en roll i regionernas ledningsgrupper. Din huvudsakliga roll i den övergripande verksamheten är att agera som chefsstöd och överse divisionens övergripande HR-strategi samt implementeringen och genomförandet av denna.

 

Bravida befinner sig idag i en mycket spännande fas då en ny affärsplan har tagits fram och som HR- Partner erbjuds du den viktiga rollen att stödja driva och möjliggöra utvecklingen av vår verksamhet utefter denna plan.

 

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av att:

• Vara delaktig i regionernas affärsmässiga utveckling

• Fungera som stöd i HR frågor för region- och avdelningschefer

• Verka för att utveckla ledarskapet inom regionerna

• Arbeta med uppföljning och utveckling av administrativa rutiner och processer

• Vara delaktig i förvärvsprocesser

• Hantera arbetsrättsliga frågor och kollektivavtalsfrågor

 

Samt:

• Rekrytering

• Utvecklingsprojekt

• Rehabilitering

 

Som HR-Partner i Bravidas division Stockholm så kommer du att utgå från Bravidas huvudkontor vid Telefonplan i Stockholm där du ingår i ett team med två seniora HR-Partners och divisionens ansvariga HR-chef. HR teamet i division Stockholm kännetecknas av ett gott samarbete, stort egenansvar och ett prestigelöst förhållningssätt. Förutom arbetet med våra lokala HR-Projekt så kommer du även att arbeta med koncerngemensamma sådana i Bravidas nordiska HR-Funktion. Detta är en roll där en kandidat behöver vara bekväm med att ha många bollar i luften och snabbt kunna växla mellan olika arbetsuppgifter och utmaningar. 

 

Division Stockholm omsätter idag cirka 2 miljarder kronor, består av sex regioner och cirka 850 medarbetare.

 

 

Vem är du?

Du som söker denna tjänst har en personalvetarexamen alternativt en likvärdig utbildning. Vi ser även att du har minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet från roller där du arbetat med ett brett HR perspektiv. Vi ser även gärna att du tidigare arbetat i större organisationer som både anställer yrkesarbetare och tjänstemän och att du där har hanterat frågor gällande kollektivavtal. Det är även meriterande om du tidigare har arbetat med arbetsrättsliga uppgifter.

 

Din personlighet kännetecknas av ett positivt synsätt, du är även engagerad, prestigelös och brinner för att ge service. En viktig personlig aspekt som vi söker hos en kandidat är förmågan att både skapa och bevara förtroende i relationer både internt inom organisationen och även externt i din kundkontakt. Du har lätt för att kommunicera samtidigt som du aldrig kompromissar med din integritet.

 

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:

• Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida arbetar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi samarbetar alltid för att uppnå våra mål.

• Vara självständig och kunna styra ditt eget arbete. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag.

• Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att erbjuda en fantastisk kundupplevelse.

• Arbeta med integritet. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att hålla tider, att vara ärlig, och att hålla det vi lovar.

 

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

 

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så tveka inte att registrera din ansökan redan idag. 

 

Vid frågor om rollen är du välkommen att kontakta ann-catrine.heidmark@jurek.se.

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 31 augusti

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Rekrytering av HR Partner till ett Bravida i spännande fas