Jurek Bemanning

Rekryterare till myndighet i centrala Stockholm

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

 

 

Arbetsbeskrivning

Till en myndighet i centrala Stockholm söker vi nu en rekryterare! Uppdraget omfattar heltid där start är den 3 september och pågår fram till 31 december, med möjlighet till förlängning. Som rekryterare kommer du arbeta med rekrytering internt av tjänstemän och vara ett konsultativt stöd till chefer.

 

Arbetsuppgifterna kommer bland annat att innebära:

  • Startmöte/behovsanalys
  • Annonsering
  • Urvalsarbete
  • Intervjuer
  • Referenstagning
  • Vara behjälplig med administration och stöd till kollegor vid behov

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk utbildning som personalvetare, eller likvärdig utbildning och som har arbetat minst tre år med liknande arbetsuppgifter. Alternativt har du gymnasium, eller likvärdig utbildning samt minst fem års arbetslivserfarenhet som personaladministratör. Ett krav är att du arbetat med kompetensbaserad rekrytering som du förvärvat under de senaste fem åren. Du har goda kunskaper i MS Office och om olika HR-system (exempelvis Personec, Primula m.fl.). Vidare har du även god kännedom om lagar och förordningar inom HR. Som person är du självgående, nyfiken och ansvarstagande. Du har god samarbetsförmåga och kan skapa goda relationer med andra människor. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

 

Det är meriterande om du har:

  • Rekryterat internt och varit ett konsultativt stöd inom offentlig sektor
  • Arbetat i Reachmee eller motsvarande system
  • Erfarenhet av IT-rekrytering och/eller av tjänstemän.

 

 

Du erbjuds

Ett uppdrag på en myndighet i centrala Stockholm. Uppdraget omfattar heltid med start den 3 september och pågår fram till 31/12 2018, med möjlighet till förlängning. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek men arbeta ute hos vår kund. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. I ditt CV ska det tydligt framgå att du uppfyller de krav som ställs för tjänsten.

 

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef My Bergdahl på my.bergdahl@jurek.se. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se.

 

Vi tar inte emot ansökningar via email.

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Visstid Heltid

 

Kontakt:
My Bergdahl
my.bergdahl@jurek.se

 

 

 

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 13 augusti . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Rekryterare till myndighet i centrala Stockholm